Diskuze a otázky - Co je to život?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 06. 2022, 20:36:04 |

!737!
Každý život je originální, čím složitější je forma života, tím více je i originální v tom se život liší o strojů a programů kde není originalita a vše jsou jenom kopie, každá forma života má schopnost přizpůsobení situaci díky inteligenci, čím více je zde inteligence tím větší je zde i přizpůsobivost, nepřizpůsobiví lidé mají logicky malou inteligenci.
!1124!
Lidská kulturní civilizace vznikla díky inteligenci a schopnosti pracovat, díky tomu že máme ruce, práce je pro člověka základem, na kterém stojí jeho existence, pokud jsou základy špatné tak je zde; krize, bída, válka, inflace, protekce, korupce, pandemie, stres, deprese, drogy, prostituce, porno atd. Na nemoci těla jsou léky a na nemoci psychiky je správná práce, co je to správná práce?
!1333!
Správná práce dělá člověku radost a takovou práci dělá člověk rád, i když z ní nemá ekonomický užitek. Většina lidí na světě nemá správnou práci, a tak mají blbou náladu, to má za následek války a jiné problémy, řešením je už jenom začít vyrábět levné a kvalitní autonomní roboty a naprogramovat umělou inteligenci. Lidi se tak budou konečně moci přemístit z ubohého očistce do přírodního ráje, kde se budou mít velmi dobře, protože zde bude pravda a láska, jak si to uděláme dne takové to budeme mít zítra.
!1394!

reagovat

Co je to život?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 135 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑