Diskuze a otázky - Co je to myšlení???

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 03. 2009, 12:33:30 |

1.Myšlení je následek, nedostatku potřebných informací, jakmile pomocí myšlení informace získáme, tak již na to nemusíme myslet a víme jak na to.
2.Vše co je živé má schopnost myšlení, pokud se živý systém chce pohybovat svobodně prostorem, tak již musí mít mozek, což je orgán který se specializuje na myšlení a řízení organismu.
3.Proces myšlení, si lze obrazně představit jako, když hodíme do vody kámen a na hladině se vytvoří kruhy, ten kámen to je problém a ty kruhy to je volání o pomoc, jež jde do mozku.
4.Některé nervové buňky reagují na toto zoufalé volání a nabídnou svoje informace, nebo se pokusí problém společně řešit s místem, jež signál o pomoc vyslalo.
5.V dnešní době jsou zde internetová fóra a zde taky někdo vyšle zoufalé volání o pomoc a někdo jiný zareaguje a pomůže tomu, kdo má problém.
6.Myšlení je hledání něčeho hodnotného a potřebného, mnohdy dojde i k tomu, že v našem spánku myšlení neustane a neustále hledá to, co potřebujeme.
7.Pokud použijeme drogy, dojde často k tomu, že se naše myšlení utlumí, některé drogy zase naše myšlení posílí, stejně tak i únava utlumuje naše myšlení a když jsme odpočatí tak naše myšlení je silné.
8.Myšlení to je duševní práce, jde o to, abychom pracovali poctivě a na tom co nám i okolí prospěje.
9.Jsou zde jedinci co myslí nepoctivě a tak škodí okolí a my je za to trestáme tím, že je za mříže zavíráme nebo je pokutujeme, či jinak postihujeme.
10.Mnohdy si jedno myslíme a jiné říkáme, naše myšlení dokázalo vytvořit hranici mezi naším světem a okolním světem, okolí svět bereme jako nepřátelský a tak dochází k cenzuře toho, co říkáme.
11.Často slyšíme, výroky “mě to dneska nemyslí“ nebo “já jsem myslel“ těmito výroky oznamujeme druhým stav našeho myšlení a důvody našeho konání.
12.Jsou zde i lidé, kteří mnoho myslí na to, na co nikdo nemyslí, většinou je velmi rádi posloucháme, protože se od nich dovíme to, co bychom se nikde jinde nedozvěděli.

reagovat

Mě to dneska

V anketě hlasovalo celkem 3 uživatelů

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 747 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 5. 03. 2009, 12:39:18

Heh to se mě nechce číst..!1005!!1082!!1005!

Aneeeeetka-

Aneeeeetka- | 5. 03. 2009, 12:36:47 | více příspěvků | napsat uživateli

Myšlení je snaha být chytřejší !1379!

uživatel eliminován | 5. 03. 2009, 12:36:43

skus to zkratit!923!

uživatel eliminován | 5. 03. 2009, 12:35:42

http://cs.wikipedia.org/wiki/Myšlení

uživatel eliminován | 5. 03. 2009, 12:34:17

Mě to dneska teda hodně myslí
!54!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

myšleníinformacekruhkámenpomocschopnostproblémnásledekpotřebnémozekvodaorganismusnedostatekprocesvoláníprostorřízeníorgánhladinaživásystém

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑