Diskuze a otázky - Civilizace bez chyb

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 10. 2022, 22:12:26 |

Lidi dělají chyby, nahradíme lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, tak stvoříme novou civilizaci bez chyb. Jak bude tato civilizace bez lidí vypadat? Tato civilizace bude dokonale optimalizovaná a vše se bude testovat ve virtuální realitě, aby se tak zabránilo chybám. Nebude zde možnost porušit zákony a normy, jakýkoli pokus o chybování bude eliminován už v zárodku. Nebude se plýtvat časem ani hodnotami, nebude zde pravidlo moje hra a moje pravidla, skončí konflikty mezi programy a roboty.

Základem bude zálohování, aby v případě chyby nemohl nastat problém, skončí propaganda a cenzura, skončí používání peněz a soukromé vlastnictví, každý robot bude po záruce automaticky recyklován a nahrazen novým robotem. Nebudou zde volné dny nebo svátky, vše bude fungovat nepřetržitě 24 hodin 365 dní v roce. Nebude zde nekvalitní; zboží, služby, informace, programy atd. kvalita se stane samozřejmostí. 

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 169 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 27. 10. 2022, 19:07:00

Není důležité jak a kdy digitalizace a optimalizace začala, důležité je se připravit na budoucnost tak abychom se nedostali do problémů jako když přišla pandemie. Často zde jsou veliké akce, pomocí kterých se snažíme dosáhnout zázraků, ale tak to nefunguje, jde o to, aby digitalizace a optimalizace byla plynulým procesem který proměňuje naši společnost.

Největší brzdou evoluce je centralizace, ti, co jsou v centru mají strach ze změn, na které nejsou připravení a bojí se o výhody které mají. Ideální bude nahrazení všemocné elity za umělou inteligenci spolupracující s autonomními roboty, jenom tak dosáhneme odstranění chyb, které blokují globální nástup digitalizace a optimalizace. 

Vita1971

Vita1971 | 27. 10. 2022, 19:02:17 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster čipovat psychopate musíš !811! čipovat a opticky až k jádru eliminace !811! psycho !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

chybacivilizacečlověkpravidlohodnotazákonnormanovainteligencepokuschybovánímožnostrealitazárodekhracasus

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑