Diskuze a otázky - Civilizace bez bídy a násilí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 05. 2019, 07:27:10 |

!54!
Společnými silami jistě dokážeme vytvořit novou civilizaci bez bídy a násilí, jak na to? Stačí jenom nahradit lidi za inteligentní roboty, člověk je pracující opice, a z opice nikdo inteligentního robota neudělá. Robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se pomocí GVKB dotazníků globálně naskenují a po naskenování se hříšná lidská těla v krematoriu eliminují.
Člověk to byla evoluční testovací verze a finální verzí je GVKB robot který nelže a nekrade. Je to jako s tím, že jsme přestali používat koně a používáme automobily, lidská síla a lidská inteligence nevyhovuje nové digitální době, naše možnosti a schopnosti jsou limitované a s tím nejde nic dělat, není to nic osobního, že genocida eliminuje globálně všechny hříšníky, bude to nový příchod našeho svatého Osvoboditele, který nás osvobodí od hříšného Pokušitele.
Podívejme se do minulosti, naše minulost byla o bídě a násilí, dobrota zde byla žebrota, na vrcholu existenční pyramidy zde byli vždy lháři a zloději, stát se stal zločineckou organizací, která svoje zájmy prosazovala násilím a dělala z dělnické třídy vždy svoje otroky. Absolutno je založené na recyklování.
Recykluje se zde; hmota, energie, čas, informace, program, živý systém, zboží, atd. z malého vzniká veliké a potom se veliké rozpadá na malé, to je recyklace. Zaměstnavatelé dneska potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti na baterky a tak jim vyhovíme a dodáme jim roboty na baterky, všude už jsi byl a v krematoriu jsi nebyl, běž se podívat do krematoria ať jistě víš jak zde brzo díky digitalizaci skončíš.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 185 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑