Diskuze a otázky - Církev je tu pro vás mládeži!!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 21:59:30 |

Nejsme žádná skostnatělá instituce,a moderní a pokroková katolická církev!!Máme internet a nejmodernější technologie a jsme tu pro vás!!!P.Ing THDr.Pavel Kopeček!

reagovat

V diskuzi je 106 příspěvků a shlédlo ji 1555 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 18:57:47

Zde jsi napsal:........

Pavel.Kopecek 13.08.09 22:02 | více příspěvků | napsat uživateli

Ano JEŽÍŠ VÁS VŠECHZNY MILUJE,ON ZA VÁS ZEMŘEL NA KŘÍŽI A SPASIL VÁS!!!Jenom v Ježíši a církvi je spása!!!


A má otázka zní, miluje Ježíš i HOMOSEXUÁLY? Doufám, že odpovíš.

black.orchid

black.orchid | 14. 08. 2009, 10:54:56 | více příspěvků | napsat uživateli

bože vždyť sem se včera ptala kde se mám hlásit, když chci být jeptiškou
a žádná odpověď mi nedošla
takže církev je nejen zkostnatělá ale i nespolehlivá instituce ......

Brutalni_Mrkev

Brutalni_Mrkev | 14. 08. 2009, 10:54:45 | více příspěvků | napsat uživateli

> Jix0
no ne asi xD .. SG nejlepsi xD

uživatel eliminován | 14. 08. 2009, 10:52:13

ja mam taky INTERNET a nefrajerim tu s tim :D

uživatel eliminován | 14. 08. 2009, 00:07:48

Proto ti, již nevěří v učení počátku, musí být zničeni. Blahoslaveni budiz Ori. !2!!2!

uživatel eliminován | 14. 08. 2009, 00:06:18

Kwon no já slovo "věřím" nepoužívám, ale myslím si, nebo předpokládám, že to tak dopadne... btw tos napsal hezky s tou pokorou i s zrovna takovým přirovnáním, je to pravda !1225! akorát mě u toho zas nasere, že když to začne, jednou, tak že to zas budou muset odnést i ty druhy okolo člověka, které za tohle vůbec nemůžou !1264!

uživatel eliminován | 14. 08. 2009, 00:01:42

!898!

uživatel eliminován | 14. 08. 2009, 00:00:35

> ReTRe
já věřím, že to jednou přijde.....buď si to spočítáme sami...nebo nám to spočítá ten "vyšší řád" (zákonitosti přírody)....nejsme nic jiného, než kobylky, které se přeženou přes pole......a letí na další.....když se nad sebou tak zamyslím
a pokora je to, co současnému člověku chybí........není nad přírodou, je jen jedno z mnoha koleček ve velkém hodinovém stroji....(byť je možná to kolečko nevětší)...budeme se snažit zvětšit své kolečko na úkor ostatních, chvilku to fungovat bude.......zničíme ale ostatní kolečka.....hodiny přestanou postupně tikat....a přijde game over...:-)

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 23:44:42

Kwon přesně tak, souhlas... !1225! navíc, já to beru ještě víc zeširoka, něco v termínu, jedna planeta a veškerý život na ní, ale ne tak aby jeden druh "člověk" utlačil a zlikvidoval jiné a ostatní... protože bez ničeho dalšího a jen o člověku, by to byla hodně smutná planeta a navíc, ani by ten jeden druh, dlouho přežívat nedokázal, ono všechno souvisí se vším... teď jsem se bavili jen o handrkování různých náboženství a lidmi mezi sebou.... já jen doufám, že přijde jednou den, kdy nám tu bezohlednost k těm ostatním druhům a k sobě samým, příroda pořádně spočítá.... logicky by to tak mělo být, protože si to zasloužíme !2!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 23:29:30

> ReTRe
no..možná to vyznívá jinak, než bych chtěl.....a ač na to nevypadám, tak právě v tomhle se Arabů chci zastat, právě z toho důvodu, jaký píšeš.....Pokud si budu hrát na rasy ......tak právě "bílá rasa" byla po většinu času své existence nejagresivnějším, nejofenzivnějším spolkem v dějinách této planety.......a řekněme na rovinu, ve většině případů i díky technologicky vyspělejšímu "parku" i úspěšnější.....a jak píšeš, Arabové a Číňané jsou jedni z mála, kteří se dokázali postavit...a uhájit svou kulturu (což samo o sobě je úctyhodný výkon). Každý národ/společnost/etnikum (dosaď, co se Ti hodí více) má právo na svou kulturu, své zvyklosti.....bohužel (bohudík - záleží, jak se to vezme) ne každý má dostatek sil, aby to ustát a nenechal se převálcovat........právo tady zaniká spolu s koncem existence určité skupiny lidí (stejně tak jako v historii...i tady je zajímavé sledovat...jak se postupem času zcvrkává číslo různých etnik..národností apod.....- např. mapa Evropy a Řecka v době starověké Sparty ve srovnání s dneškem). Takže i ty "teroristy" v mnoha ohledech chápu ...( zde záleží na úhlu pohledu......terorista pro západního člověka zpravidla bývá bojovníkem za svobodu mezi jeho soukmenovci). A choval bych se stejně....
Nikdo nemá patent na to, jakým "jediným správným životem" mají lidé na tomhle světě žít (evropané už vůbec ne....Ti nepochopili vůbec spoustu věcí) a jsem zastáncem toho, že každý by měl mít své "hřiště", kde si může dělat co je mu libo....(a pokud jedu na "hostování"....tak se budu na tom cizím chovat jako host a ne jako hovado......když to přirovnám)

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 23:11:50

Kwon jj jen k těm arabům, tohle mi kdysi kdosi taky tvrdil, ale ono je potřeba se na to taky podívat z té jejich strany... je něčí a celkem bohaté území, sice radikální protože se řídí koránem... ale důležitá věc je taky ta, že právě jiné státy, např. katolické (usa, uk atd atd...) to u nich zkoušení tak, jak když se objevila amerika a násilím vysídlovali ty indiány atd atd... ti se taky nějak bránili, ale neubránili, dneska žijí jak chudáci v nějakých rezervacích, síla :D a teď si vem, že to samé, se zkoušelo udělat arabům, nabourat jejich kulturu, ulpatit jejich zástupce a zkoušeli tam cpát katolickou víru... to je to samé, jako kdybys měl dům a prostě se k tobě nakvartýroval někdo, aniž by se tě ptal, bral by si všechno a ještě tvou rodinu štval proti tobě i za cenu násilí... když by se tohle někomu stalo, taky by ses bránil a když už nemáš čím, prostě bráníš to teritorium i za cenu vlastního života, i tak, že poslední možnost máš, že na sebe vemeš bombu a prostě jdeš a boom !2! neříkám, že je všechno špatně, povinná šk. docházka atd. je dobrá a k něčemu, ale k tomu si myslím, by se došlo i bez nějaké víry, možná později, nebo nebýt víry, možná i dřív.... jen za tím vidím tak jak píšeš, za veškerým takovým náboženstvím právě těch 90pct zla. Jsem rád, že se shodnem !1225!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 23:01:07

víš kam běž s vírou !811!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 23:00:02

> ReTRe
tak tak....nejsmutnější na tom ale je, že v Africe se ve jménu Boha...zabíjí i nadále.....(k tomu bych mohl ještě přidat náboženskou genocidu ve Vietnamu v "předvečer" války ve Vietnamu).....takže argumenty typu "tohle bylo"..neberu, protože tohle se děje furt....a něco mi říká, že časem toho bude na planetě ještě víc....
jinak přesně, jak píšeš....tuhle mi kdosi napsal, že Arabové jsou špatní, protože terorista jde za každého zabitého nevěřícího do ráje......a ještě mi tam dal jakýsi úryvek z Koránu tuším.......já mu na to napsal, že ten úryvek je skoro to samé, co mívali v řádových regulích Templáři, Militia Christy a jiné.....jen to bylo o pár století zpět. Naprosto se ztotožňuji s myšlenkou středověké křesťanství = současný islám...... Na druhou stranu, ne všechno na islámu /buddhismu/ jiných nábožestvích je špatné......paradoxně u islámu se mi zdá, že ta úcta k životu je tam na vyšším levelu, jak kdysi u nás (byť to tak nevypadá......a v jistých ohledech by se dalo i říct, že islám = náboženství pacifismu.......v jistých specifikách..nikoliv paušálně, kde to naopak vypadá zcela jinak)

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:51:04

Kwon jj aspoň někdo se nad tím umí zamyslet !1225! btw no já myslím, že i třeba katolické církvi, by se líbil znovu středověk... vždyť i dnes, když má člověk trochu rozumu a myslí mu to, tak jen při rozmluvě s věřícím z nich čiší, že by tě nejraději ukamenovali a to jen za názor bez nadávek :D btw dnešní islám to je středověk, a takové byly ale i církve, jenže někde s těma blbostma neobstály, navíc jsou od toho zákony, ukamenování vražda... to by si tu nikdo nelajzl dneska, ale v islámských zemích setrvává pořád náboženský zákon, kde ti za ukamenovaného bezvěrce ještě poplácaj rameno :D kdyby tu byly dodnes jen křest. výmysly a zákonitosti, máme to tu v tom samém... ale už nejsou !2!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:45:02

Kwon jj ono se zdá, že dnešní doba s tím nesouvisí, ale jen zdá, když se člověk zamyslí nad slovy napsanými pánbíčkářema, že člověk je vlastně nej bytost na světě (zobecňuji - ale rasismus) tak si vem, co to pak dělá s magorama, jeden si z toho vezme, že může všechno (povrchnost a povýšenost) nebo ten kdo věří je hodně a ten kdo ne bude zatracen :D (strach) černí do otroctví, idiánské vysídlení, zabrání půdy a obracení na víru... dodnes i v Africe (selekce, rasismus) vedení válek proti bezvěrcům, jiným náboženstvím... atd atd... všechno je v té historii, je to až humus, co všechno se týká takových věřících a i nás... a dnešní věřící ti řekne :D "to já ne to bylo" :D tohle je omluva? :D pro mě ne a navíc, ten kdo se hlásí ke zlu, je zlem samotným, podle mě !2!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:42:25

> ReTRe
jasan.....řekl bych, že to vidíme oba stejně.....

a nejhorší pro jakoukoliv církev je myslící člověk. Zrovna teď studuji s rostoucí "islamizací" Evropy korán.......a teď jsem teprve pochopil, proč je islám nereformovatelný (na rozdíl od křesťanství...které v tomhle ohledu mělo navrch - v něčem se snažilo být opravdu pokrokové)......- islám bere jako "zlatý věk" dobu života Muhammada....a vše od jeho smrti bere jako úpadek a cestu k "poslednímu dni"...čili místo, aby čučeli kupředu....do budoucna. tak furt lpí na dávných dobách.....to jsem doteď nevěděl..

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:38:06

> ReTRe
!1424!!1424! jj....v podstatě jako u zvířat......každý má svůj rajón...a běda, když mi do něj vleze někdo cizí......a souvisí to asi se zachováním sebe samého...(stejného živočišného druhu)....
a jak říkáš......dvě třetiny...jestli ne devadesát procent všeho bince na zemi je způsobeno tím, že někdo má problém s někým "odlišným"...a vleze mu do rajónu...

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:37:03

Kwon jj omlouvám se, argument jako slovo jsem nepoužil správně ani to tak nebylo myšleno, spíš jsem to chtěl zobecnit !1225!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:36:20

ja taky valim tak diskutujte o bohu..je to dost diskutabilni tema zdarec :D

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:35:29

> ReTRe
já Ti nechci předsouvat argumenty, že Bůh existuje.......protože v to sám nevěřím. Jen jsem chtěl ukázat, že když je určitý typ člověka při zlomové situaci......tak začne třeba věřit v létající slony, když mu to nějakým způsobem uleví.....a přesně na tohle církev hraje....A jak říkáš, záleží i na tom, jak si vše člověk vysvětlí. Na druhou stranu......jsou věci, které je opravdu těžké vysvětlit.......a je to buď náhoda, nebo osud...nebo jak to nazveme...

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:35:12

Kwon já to kdysi taky porovnával a došel jsem ke stejnému závěru, - všechno pochází z jednoho a když půjdu ještě dál, právě ty regiony, co si z toho základu udělaly každý svou víru a nazvali jinak své představitele, vlastně selektovali, a selekce šla tak daleko, že tehdy indiání, tmaví atd atd. byli něco míň než ti čistě bílí, a když tak nad tím člověk zapřemýšlí, tak přinejmenším, víc jak polovina zla na světě, pramení právě ze selekcí, z toho že někdo označí někoho za něco víc a pak už to jen jede !2!

K.I.M.O.T

K.I.M.O.T | 13. 08. 2009, 22:32:52 | více příspěvků | napsat uživateli

káždá náboženství byla založena na utlačování lidí...stačí se jen podívat do historie at je to křestanství nebo korán.... já bych ty náboženství zakázal a vybil tyhle maniaky

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:32:15

> CuPuSkA
dobrou, slečno!1424!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:31:37

> -KOFOL-
bingo!! ovlivňování lidí!1424! kdysi jsem si dal práci....a porovnával jednotlivá náboženství ...data, postavy, významné události...apod. úplně jsem čuměl...protože všechny se v podstatě v té kostře shodovaly.......kromě jmen a na nějaké detaily.....jak kdyby to vymyslel jeden člověk....a každý region si to pak upravil podle svých zvyků......a mentality....

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:31:34

> -KOFOL-
čaukiii!967!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:31:21

> CuPuSkA
ahoooj !1!!1!!1!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:31:04

> Kwon
jasny nome nevadi ta vira a le to okolo jako kdyz tady proste napise typek deti jsme tu pro vas vase cirkev.....clvek muze verit v co chce v boha v duchy ve stromech. v mini buzky ale nekomu to podsouvat to me sere! oni stradaji lidi a az jich bude megalne moc tak se neco stane ! !1363!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:29:18

> Kwon
přesně tak...stejně neděkuju bohu že žiju ale mámě... no nic já už utíkám spát.. měj se krásně a dík za pokec paaa!1293!

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:28:23

Kwon jj takových příběhů znám celkem dost, ale to pořád není argument, jednou kdosi popisoval, jak byl na chatě a kolem kdosi lozil, ve světle se něco zjevilo a byl klid, vidíš to, jak málo stačí, k nějaké víře a v podstatě jsou tohle normální jevy, náhody apod. někdo přežil nehodu a náhle věřil :D no když je lidem ouzko, něco si přejí, nebo mají strach, a náhodou se jim něco z toho podaří, tak automaticky věří... a přitom už nevidí to, že ono by to v souvislostech, nebo náhodně dopadlo stejně, prostě je to celkově ovlivní, a tohle se mi fakt nikdy stát nemůže !2! ono dost záleží, jak si to člověk vysvětlí

uživatel eliminován | 13. 08. 2009, 22:28:10

> CuPuSkA
jj....."zvláštní pocit"...přesně!! "Zvláštní pocit" udělat jednou něco....ačkoliv to kdykoliv jindy uděláš jinak....nebo si vzít něco, co by sis jinak nevzala.....a v konečném důsledku právě toto rozhodne o tom, že žiješ dál......!1424!

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

církevmládežkopečekskostnatělápavelinternetingtechnologieinstitucethdr

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑