Diskuze a otázky - Chytré telefony pro neandrtálce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 07. 2022, 09:33:36 |

Nejde si nevšimnout toho, že moderní zbraní je pro neandrtálce je chytrý telefon, spatřuji často děti v kočárku, jak používají chytrý telefon, který jim nahradil plyšovou hračku. Výrobci neustále chytré telefony zdokonalují a optimalizují, veliká konkurence vedla k tomu, že jsou chytré telefony levné a dostupné i chudým neandrtálcům, bohatí neandrtálci si pořizují drahé chytré telefony, aby tak měli výhodu před těmi, co mají levné chytré telefony.
!905!
Statistiky přístupů na Facebook a jiné sociální sítě nám ukazují, že nejvíce přístupů je přes chytré telefony, ten, kdo neoptimalizuje svoje informační systémy na internetu pro chytré telefony si jistě podřezává evolučně větev, na které ekonomicky sedí.
!905!
Klasické telefony zde jsou jenom pro staré neandrtálce nebo je používají organizace a podniky tam, kde není potřeba chytrý telefon. Velmi oblíbené se stávají malé notebooky, vše směřuje k tomu, aby byli neandrtálci mobilní a mohli tak mimo domov a kancelář být připojení rychle k internetu a telefonu.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 71 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑