Diskuze a otázky - Chyby v politice a ekonomice mají za následek světovou krizi

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 10. 2022, 07:26:51 |

Z díla poznáme tvůrce o tom je politika a ekonomika! V základních principech je si vše podobné, čas a prostor se točí okolo jednoduchých základních principů, jako je zákon příčiny a následku nebo napětí mezi protiklady. Elity, co zde vládnou se v základních principech podobají pilotům velikých letadel, co neumí řídit správně letadlo, a tak letadla havarují a cestující umírají.
!905!
Minulost politiky a ekonomiky je o teorii kterou se snažíme realizovat v praxi a vždy se ukazuje že teorie v praxi optimálně nefunguje, pokud někdo odvážně poukáže na chyby, co zde dělají elity tak zle skončí, protože si všemocné elity hrají na svaté bohy! Podívejme se na starý problém se špatnými lidmi, které nechtějí zaměstnavatelé zaměstnat, protože špatný zaměstnanec špatně pracuje, to je logické.
!905!
Často se stane to, že z dobrého zaměstnance se stane špatný zaměstnanec a je problém jej nahradit dobrým zaměstnancem to platí jak u dělníků, tak i u vysokoškoláků. V přírodě je to jednoduché, pokud někdo chybuje tak eliminován brzo je, zde není možná protekce nebo korupce, je to celé o nemocném systému, který se nedokáže přizpůsobit situaci, a tak je v krizi.
!905!
Většina lidí na světě je těžce nemocná, a to je třeba začít optimálně globálně řešit a vyřešit, zavedou se globálně průkazy hodnoty u lidí od 7 let do 70 let s měsíční platností, ten, kdo nebude mít platný průkaz hodnoty, ten bude eliminován automaticky v krematoriu, pro nikoho nebude výjimka nebo imunita, jak si to uděláme takové to i máme, vše je o kontrole, jakmile selže optimální kontrola tak následkem je krize.
!905!
Určení hodnoty člověka se bude řešit pomocí bezdrátového rychlého napojení mozků na centrální mozek lidstva, který bude řídit všechny lidi a bude i kontrolovat to, jak slouží globální civilizaci. Takto zde zvítězí pravda a láska na věčné digitální časy, vše se dneska optimalizuje a digitalizuje, a na člověka jsme zapomněli, a proto je zde krize.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 59 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑