Diskuze a otázky - ČESKÝ JÍDELNÍČEK PRO PRASATA
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 183 příspěvků a shlédlo ji 1521 uživatelů .
předchozí | 0 | 60 | 90 | 120 | 150 | 180 | další
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 23:06:25
není nad pořádně mastnou kachnu, kupu knedlíků, a mrtě zelíííí!11!!11!!11!
NewDaniela | 14. 01. 2008, 23:05:59 | více příspěvků | napsat uživateli
nejlepsi jiddlo je cinske.....!1137! papam kazdy tyden
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 23:04:30
Kdo má rád českou kuchyni doporučuji navštívit restaurant švejk !331!
http://www.svejk.cz/katalog.asp?id=9
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 23:03:14
souhlasím, typicky české jídla jako svíčková, vepřo-knedlo-zelo apod. nemůžu ani cítit !1347!
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 23:02:08
není nad pořádně mastnou kachnu, kupu knedlíků, a mrtě zelíííí!11!!11!!11!
NewDaniela | 14. 01. 2008, 23:01:33 | více příspěvků | napsat uživateli
miluji vepro,knedlo,zelo....!1423!
Ale kdyz vidim tlustocha jak se nacpava knedlikama a mastnota mu tece po podbradku!1192!
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 23:00:54
viva jak moc nápadití jsou tví rodiče...jestli nevíš tak česká kuchyně má snad nejvíc druhu různých omáček, polevek atd :) a jsou jedinečné !764!¨tak proč pak si stěžuješ...je to o tom jak ty sám se budeš stravovat a připravovat jídlo a ne o tom že se vymluvíme na českou kuchyni !409!uff !331!
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:56:52
dyt se muzes do japonska odstehovat....nikdo ti v tom nebrani...tam si zer ryb kolik jen budes chtit....a plesaty nejsou proto, protoze maj ty ryby ozářeny!745!
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:55:48
tjn dneska uz je vetsina manageru a pod. (lidi ve stresu )co vidim dost proplesatela a to maji jen neco malo pres 20 let a vypadaji tak na 40
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:54:37
viva heh řekni mi ještě něco ať se něco nového dozvím !785!
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:54:19
jjjarous
no hele kdybych teprve začínal.... to by bylo bááájo !511!
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:53:40
martha5
to není o fantazii ... to je jen typické Čechštví ....
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:53:22
Kralik asi zacina plesatet.. To budem stresem v praci.. !1358!
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:51:54
vepřové nejím skoro vůbec !1! ...má hodně sacharidů a pro mě málo bílkovin, tak raději kuře a rybu !12!
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:49:40
ale tak ma pravud..... prase nechutny radsi bych jedl brouky prasata se celej den vali v bahne brambory v hline a na zeli serou ptaci ...... a uvarenim se spali pouze 94procent bakterii a co tech 6 ??? je to uplna picovina ale pisou to vnasi ucebnici ....
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:49:35
martha5
moje máma i můj tata umí skvěle vařit. Táta možná trošku líp a více experimentálně ... ale všechny jídla jsou pořád v takové nějaké typicky České škatulce ....
uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 22:41:34 |
Podle mého je Česká kuchyně nechutná ...
typicky české jídlo, které nám naše maminky cpou už od malička stím, že je to přece moc dobré a ony by nám přece nedávali nic špatného... vypada asi takto ....
Kus vepřovýho masa ... brambory vařené ve vodě ..... hnusná mastná vomáčka ... a náký to zelí aby se neřeklo ......
Pak se není čemu divit, že Češi patří na první místa světových žebříčku výskytu plešatých můžu a dost často i dam ....
A ani se není čemu divit, že například v Japonsku do konce druhé světové války, jev mužské plešatosti v podstatě neexistoval ....
holt žerou ryby ... ty zatracený ryby .... všecko je to vo rybách a pestré stravě ....
no nic ... jdu si dát kuře z bramborem ......
reagovat