Diskuze a otázky - Čertům je do ráje vstup zakázán

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 12. 2021, 16:06:21 |

Mnoho čertů v pekle věří že po smrti se dostanou do ráje, protože nevědí to, že čertům je po smrti vstup do ráje zakázán, a tak je čeká posmrtné peklo! Do ráje se dostanou jenom rostliny, protože nemají inteligenci, a tak nemohou žít hříšně. Inteligence je pekelným vynálezem, který dělá ze živých systémů hříšníky, čím více má živý systém inteligence tím více je hříšný to je logické, blahoslavení jsou ti, co nejsou inteligentní.

Se vznikem inteligence vzniká egoismus, egoismus ovládá čerty jako loutky, následkem jsou konflikty a války mezi čerty a pekelnými organizacemi, miliony zbytečně mrtvých čertů ve válce to je pro elitní čerty jenom statistika. V pekle si mnoho čertů hraje na bohy a anděly, z dálky tak pokrytecký čert vypadá jako svatý anděl, vše je v pekle o propagandě a cenzuře, všechny snahy o to, aby se peklo proměnilo na ráj, jsou naivní a marné, z čerta anděla neuděláš!

Peklo je už od svého evolučního vzniku založeno na rozdělní čertů na ty, co jsou v pekle nahoře a ty co jsou dole, jenže evoluční proces právě přichází s umělou inteligencí a výrobou autonomních inteligentních robotů na akumulátory. Co se v pekle stane, když dojde k nahrazování čertů za roboty, a tak čerti už nebudou v pekle potřeba? Vznikne tak nové peklo, kde místo živých čertů zde budou roboti, pro které bude život v tomto digitálním pekle, pekelným utrpením.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 118 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑