Diskuze a otázky - Cerebrum Feminarum

úvodní strana | aktualizovat | dolů

cybermud

cybermud | 15. 11. 2008, 12:44:41 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Shrnutí vědeckých poznatků a teorií o obsahu ženské hlavy

1. Úvodní studie Whitney-Sandersona
Dvojice Whitney & Sanderson započala svoje první výzkumy obsahu ženské hlavy během studia medicíny roku 1985 na universitě v Berkley. Způsobili průlom do dlouho neznámé oblasti ženského mozku a zpracovali teorii, která vysvětlila mnohé jevy ženské psychiky, tehdejší vědě nevysvětlitelné. Nebudeme nyní blíže rozebírat všechny aspekty a důkazy teorie nositelů Nobelovy ceny, vybereme jen hlavní body na kterých stojí jejich teorie a zaměříme se na ohlasy světové vědecké veřejnosti. Experimenty v Eutasových laboratořích (Washington, DC) se během dvou roků na vybraném vzorku ženské populace podařilo ověřit nepoměr mezi celkovým objemem organismu k živé hmotnosti. Ani po opakovaných měřeních na jiných vzorcích této části obyvatelstva se nezvyklý nepoměr nepodařilo odstranit. Po dvouročním výzkumu v této oblasti předkládáme následující teorii:

1. Vnitřní prostor ženské hlavy na rozdíl od hlavy muže je prázdný.
2. Vnitřní strana ženské lebky obsahuje zvláštní druh jednovrstvého buňkového epitelu, který má schopnost nést informaci.
3. Tato vrstva se skládá z jednotlivých buněk, každá z nich má schopnost nést binární informaci. Nazvěme tuto vrstvu EPITEL.
4. Dalším důležitým prvkem ženského centra myšlení, který vnáší do systému dynamický charakter je těleso tvaru kuličky pohybující se po nepředvídatelných drahách po epitelu, který má nepravidelný povrch. Nazvěme tuto vrstvu KULIČKA.
5. Na tyto dva základní atributy plynule navazuje třetí část, která vytváří diferencovanost mezi jednotlivými organismy a určuje jejich vnější chování ve vztahu k prostředí. Jde o malé těleso tvaru hrachu, nacházející se zpravidla v dolní polovrstvě epitelu, které má základní vliv na všechny pochody v ženské hlavě. Nazvěme ho VÝRŮSTEK.

Proces myšlení probíhá následovně:
Po nepředvídatelných a stále se měnících drahách na Epitelu se pohybuje velkou rychlostí Kulička. Z každé buňky Epitelu, kterou projde vymaže informaci (inicializuje ji). Tato Kulička neustále maže všechny informace, které byly do Epitelu vtlačené v den porodu a organismus postupně přestává chápat prostředí a vlastní identitu. Jeho inteligence neustále klesá a začínají se projevovat mentální poruchy. A tehdy Kulička narazí na své pouti po Epitelu do Výrůstku a odrazí se od něho a s velkým tlumením začne poskakovat po povrchu Epitelu (Thompson později dokázal, že už po třetím odrazu kulička dokmitá). A právě tento okamžik je pro organismus ženy důležitý, protože během něho se do všech buněk, od kterých se kulička odrazí zapíše informace, která je v tom okamžiku vnímána vnějšími smysly (oči, uši, atd.). Po tom krátkém ději ale znovu nastane proces mazání. když se kulička pohybuje po náhodných drahách, intenzita mazání klesá exponenciálně s časem a šance vymazat všechny informace je minimální. Tolik ze slavné teorie Whitney-Sandersona. Dále se budeme zaobírat dalšími příspěvky k Teorii Kuličky.

2. Henriho test zamilovaných
Jeden z jednoduchých nedestruktivních experimentálních důkazů teorie Kuličky podal německý biolog Henri a později ho rozvinul na test pro budoucí životní partnery: Partnerku je třeba pod vhodnou záminkou vylákat na odlehlou chatu. Tam ji postupně přivázat k posteli, ústa přelepit leukoplastí, aby jsme dosáhli na chvíli ticho a zhasnout světlo. Potom stačí hlavu k hlavě partnerky a uslyšíme tiché Bzůůům Bzůůům jak Kulička postupně maže a maže. Henriho test zamilovaných Jeden z jednoduchých nedestruktivních experimentálních důkazů teorie Kuličky podal německý biolog Henri a později ho rozvinul na test pro budoucí životní partnery: Partnerku je třeba pod vhodnou záminkou vylákat na odlehlou chatu. Tam ji postupně přivázat k posteli, ústa přelepit leukoplastí, aby jsme dosáhli na chvíli ticho a zhasnout světlo. Potom stačí hlavu k hlavě partnerky a uslyšíme tiché Bzůůům Bzůůům jak Kulička postupně maže a maže.

3. Johnsonovo doplnění Whitney - Sandersona
V populaci žen se naproti teorii W & S nachází velké množství jedinců absolutně neschopných logického myšlení. Tato abnormalita se dá vysvětlit geneticky výsledkem pradávné mutace, při které došlo ke vzniku ženského organismu BEZ VÝRŮSTKU. Tento organismus jsme pojmenovali ÚHŽ (Úplně Hloupá Žena). Kulička od narození neustále jen maže a maže, protože výrůstek neexistuje. V běžné praxi tento úkaz můžeme pozorovat hlavně na úřednických místech a na důležitých společenských postech.

reagovat

Ženská hlava je...

V anketě hlasovalo celkem 4 uživatelů

V diskuzi je 12 příspěvků a shlédlo ji 1161 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 15. 11. 2008, 22:02:28

Teorie mužských sexuálních pavzorů podle teorie Luisy Domino

Tato teorie Luisy Domino vychází z předpokladu, že předimenzovaná mužská část těla by měla odpovídat jejich současným dovednostem a schopnostem. Pokud bychom tak učinili, zaměříme se na to, co říká jejich tělo a na to zda jsou schopni obstát ve světě ženského vzrůstu nově nabytého sebevědomí a jejich dominantního postavení na důležitých postech v oblasti sociální, právní, politické i ekonomické. Vezme-li Luisa Domino tuto teorii doslova i s pokusy v myších laboratořích budeme muset uznat fakt, že především mužská část populace strádá pod vládou jejich uměle vytvořené ženské nadvlády nejvíc. Není to ovšem jen ženin osud co vláká muže do jeho vlastních sítí. Je to spíš jeho ego předepsanými sexuálními pudy, které ho nutí, aby se upozadil natolik, že není schopen se jakkoli vymanit z takto závislého vztahu genově dané především mužům. Jsou to pravzory, které jsou nesourodé jak s ženiným postojem k její vlastní sexualitě, protože ta může dostát muži, ne z pocitu vlastní nedostatečnosti, která se ženám neustále předkládá, ale z pohnutek naprosto morálních a zásadních. Tedy, že ačkoli je situace mezi mužem a ženou napjatá můžeme se i přesto navzájem soustředit, jak na tělo ženy, tak i na tělo muže v jednotlivých a kontinuálních souvislostech. Proto i členka Vědecké Rady nadnárodní společnosti „Pacifistka“ Louisa Domino doufá, že tato teorie nepovede k ničemu jinému, než k lidskému tělu, které řídí inteligentní mozek uvědomělý a schopný se rozhodnout podle vlastního svobodného uvážení. Jinak hrozí, že strach svými genotypy poruší duši, tělo i mozek natolik, že nakonec budeme svědky symbiózy umíněného muže a jeho svéhlavé ženy. Pro dokreslení situace si prosím vnímavý čitatel všimne, že tento vědecký článek začal u ženy a také jím skončil….bez reklamy….Všem čtenářům této vědecké publikace (Muži, třeste se) děkujeme za zájem o oblast věnované mužům i ženám na celém světě. S pozdravem – ženy zdraví především muže…….a krásný den všem. !1! !1! !1!

uživatel eliminován | 15. 11. 2008, 21:54:26

Teorie mužských sexuálních pravzorů podle teorie Luisy Domino

Tato teorie Luisy Domino vychází z předpokladu, že předimenzovaná mužská část těla by měla odpovídat jejich současným dovednostem a schopnostem. Pokud bychom tak učinily, zaměříme se na to, co říká jejich tělo a na to zda jsou schopni obstát ve světě ženského vzrůstu nově nabytého sebevědomí a jejich dominantního postavení na důležitých postech v oblasti sociální, právní, politické i ekonomické. Vezme-li Luisa Domino tuto teorii doslova i s pokusy v myších laboratořích budeme muset uznat fakt, že především mužská část populace strádá pod vládou jejich uměle vytvořené ženské nadvlády nejvíc. Není to ovšem jen ženin osud co vláká muže do jeho vlastních sítí. Je to spíš jeho ego předepsanými sexuálními pudy, které ho nutí, aby se upozadil natolik, že není schopen se jakkoli vymanit z takto závislého vztahu genově dané především mužům. A to v těch formách, kde bychom to čekali nejmíň. Jsou to pravzory, které jsou nesourodé jak s ženiným postojem k její vlastní sexualitě, protože ta může dostát muži, ne z pocitu vlastní nedostatečnosti, která se ženám neustále předkládá, ale z pohnutek naprosto morálních a zásadních. Tedy, že ačkoli je situace mezi mužem a ženou napjatá můžeme se i přesto navzájem soustředit, jak na tělo ženy, tak i na tělo muže v jednotlivých a kontinuálních souvislostech. Proto i členka Vědecké Rady nadnárodní společnosti „Pacifistka“ Louisa Domino doufá, že tato teorie nepovede k ničemu jinému, než k lidskému tělu, které řídí inteligentní mozek uvědomělý a schopný se rozhodnout podle vlastního svobodného uvážení. Jinak hrozí, že strach svými genotypy poruší duši, tělo i mozek natolik, že nakonec budeme svědky symbiózy umíněného muže a jeho svéhlavé ženy. Pro dokreslení situace si prosím vnímavý čitatel všimne, že tento vědecký článek začal u ženy a také jím skončil….bez reklamy….Všem čtenářům této vědecké publikace (Muži, třeste se) děkujeme za zájem o oblast věnované mužům i ženám na celém světě. S pozdravem – ženy zdraví především muže…….a krásný den všem. !1! !1! !1!

uživatel eliminován | 15. 11. 2008, 21:47:54

Teorie mužských sexuálních pavzorů podle teorie Luisy Domino

Tato teorie Luisy Domino vychází z předpokladu, že předimenzovaná mužská část těla by měla odpovídat jejich současným dovednostem a schopnostem. Pokud bychom tak učinily budeme se muset zaměřit na to, co říká jejich tělo a na to zda jsou schopni obstát ve světě ženského vzrůstu nově nabytého sebevědomí a jejich dominantního postavení na důležitých postech v oblasti sociální, právní, politické i ekonomické. Pokud vezme Luisa Domino tuto teorii doslova i s pokusy v myších laboratořích budeme muset uznat fakt, že především mužská část populace strádá pod vládou jejich uměle vytvořené ženské nadvlády nejvíc. Není to ovšem jen ženin osud co vláká muže do jeho vlastních sítí. Je to spíš jeho ego předepsanými sexuálními pudy, které ho nutí, aby se upozadil natolik, že není schopen se jakkoli vymanit z takto závislého vztahu genově dané především mužům. A to v těch formách, kde bychom to čekali nejmíň. Jsou to pravzory, které jsou nesourodé jak s ženiným postojem k její vlastní sexualitě, protože ta může dostát muži, ne z pocitu vlastní nedostatečnosti, která se ženám neustále předkládá, ale z pohnutek naprosto morálních a zásadních. Tedy, že ačkoli je situace mezi mužem a ženou napjatá můžeme se i přesto navzájem soustředit, jak na tělo ženy, tak i na tělo muže v jednotlivých a kontinuálních souvislostech. Proto i členka Vědecké Rady nadnárodní společnosti „Pacifistka“ Louisa Domino doufá, že tato teorie nepovede k ničemu jinému, než k lidskému tělu, které řídí inteligentní mozek uvědomělý a schopný se rozhodnout podle vlastního svobodného uvážení. Jinak hrozí, že strach svými genotypy poruší duši, tělo i mozek natolik, že nakonec budeme svědky symbiózy umíněného muže a jeho svéhlavé ženy. Pro dokreslení situace si prosím vnímavý čitatel všimne, že tento vědecký článek začal u ženy a také jím skončil….bez reklamy….Všem čtenářům této vědecké publikace (Muži, třeste se) děkujeme za zájem o oblast věnované mužům i ženám na celém světě. S pozdravem – ženy zdraví především muže…….a krásný den všem. !1! !1! !1!

uživatel eliminován | 15. 11. 2008, 20:30:45

Teorie mužských sexuálních pavzorů podle teorie Luisy Domino

Tato teorie Luisy Domino vychází tedy z předpokladu, že předimenzovaná mužská část těla by měla odpovídat jejich současným dovednostem a schopnostem. Pokud bychom tedy tak učinily budeme se muset zaměřit na to, co říká jejich tělo a na to zda jsou schopni obstát ve světě ženského vzrůstu nově nabytého sebevědomí a jejich dominantního postavení na důležitých postech v oblasti sociální, právní, politické i ekonomické. Pokud vezme Luisa Domino tuto teorii doslova i s pokusy v myších laboratořích budeme muset uznat fakt, že především mužská část populace strádá pod vládou jejich uměle vytvořené ženské nadvlády nejvíc. Není to ovšem je ženin osud co vláká muže do jeho vlastních sítí. Je to spíš jeho ego předepsanými sexuálními pudy, které ho nutí, aby se upozadil natolik, že není schopný se jakkoli vymanit z takto závislého vztahu genově dané především mužům. A to v těch formách, kde bychom to čekali nejmíň. Jsou to pravzory, které jsou nesourodé jak s ženiným postojem k její vlastní sexualitě, protože ta může dostát muži, ne z pocitu vlastní nedostatečnosti, která se ženám neustále předkládá, ale z pohnutek naprosto morálních a zásadních. Tedy, že ačkoli je situace mezi mužem a ženou napjatá můžeme se i přesto navzájem soustředit, jak na tělo ženy, tak i na tělo muže v jednotlivých a kontinuálních souvislostech. Proto i členka Vědecké Rady nadnárodní společnosti „Pacifistka“ Louisa Domino doufá, že tato teorie nepovede k ničemu jinému, než k lidskému tělu, které řídí inteligentní mozek uvědomělý a schopný se rozhodnout podle vlastního svobodného uvážení. Jinak hrozí, že strach svými genotypy poruší duši, tělo i mozek natolik, že nakonec budeme svědky symbiózy umíněného muže a jeho svéhlavé ženy. Pro dokreslení situace si prosím vnímavý čitatel všimne, že tento vědecký článek začal u ženy a také jím skončil….bez reklamy….Všem čtenářům této vědecké publikace (Muži, třeste se) děkujeme za zájem o oblast věnované mužům i ženám na celém světě. S pozdravem – ženy zdraví především muže…….a krásný den všem. !1! !1! !1!

wfn_

wfn_ | 15. 11. 2008, 13:05:11 | více příspěvků | napsat uživateli

!1414!

cybermud

cybermud | 15. 11. 2008, 13:04:16 | více příspěvků | napsat uživateli

Dáma s humorem je veliká vzácnost. Že zdravím a přeji krásného dne :)

HeadBangers

HeadBangers | 15. 11. 2008, 13:01:16 | více příspěvků | napsat uživateli

ano, velice, moje ženuška se z toho počůrá smíchy :-D

cybermud

cybermud | 15. 11. 2008, 12:59:25 | více příspěvků | napsat uživateli

HeadBangers: Dobré, že? :)

HeadBangers

HeadBangers | 15. 11. 2008, 12:54:40 | více příspěvků | napsat uživateli

přečetl, zasmál :-)

cybermud

cybermud | 15. 11. 2008, 12:52:42 | více příspěvků | napsat uživateli

Vůbec se málo čte :)

uživatel eliminován | 15. 11. 2008, 12:50:49

nebude no !1350!

cybermud

cybermud | 15. 11. 2008, 12:45:15 | více příspěvků | napsat uživateli

Beztak to nikdo číst nebude... :)


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

teorieženskáhlavawhitneyobsahrokmedicínasandersonprůlomběhjevnositelcenaaspektpsychikamozekdůkazmnohévýzkumpoznatekstudiesandersonashrnutífeminarumoblastuniversitanobelovyberkleyvědacerebrum

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑