Diskuze a otázky - Čas jsou peníze

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 02. 2008, 13:32:09 |

Vědomosti, zkušenosti, informace, programy
Žít naplno lze, když máme to, co potřebujeme a milujeme.
Aby živý systém mohl získat to, co miluje a potřebuje, byl donucen k pohybu v prostoru, jelikož je pohyb v prostoru spojen s nebezpečím, byl živý systém donucen k tomu, že vytvořil mozek a smysly, jimiž vnímá on okolí.
Člověk dospěl ve vývoji nejdále a tak používá mnoho moderních systémů, jež mu ulehčují jeho existenci, (řeč, písmo, technologie, vědu, auta, domy, mobily, internet) jde zde o to aby nám moderní systémy sloužili a nevládli.
Vše co jsme stvořili je zde teprve krátce a tak to není dokonalé, dokonalost vzniká dlouhým používáním a testováním kdy se systém vylaďuje a zjednodušuje.
V současnosti nejvíce milujeme a potřebujeme; vědomosti, zkušenosti, informace, programy, ano je zde veliký duševní hlad.
Energie je zde díky zdroji energie a tak musíme jíst chleba a komunikovat s okolím abychom měli zdroj hmotné i duševní energie.
Komunikace s okolím to je dneska základ pro naši existenci, zde je zásadním problémem to že nerozumíme druhým a tak komunikace nefunguje.
Druhým porozumíme jenom tehdy, pokud se jim mnoho přiblížíme a to v dnešní době je veliký problém, proto je zde porozumění velmi vzácné.
Místo osobního přiblížení, je zde neosobní kontakt pomocí; písma, zvuku z telefonu, nebo záznamu z kamery, my ale potřebujeme být neustále v osobním kontaktu s lidmi, jež jsou nám blízcí!
Osobní kontakt je drahá záležitost protože čas jsou peníze a tak jenom ten kdo je bohatý si může dopřát mnoho osobních kontaktů s blízkými lidmi a ten kdo je chudý se musí spokojit s velmi neosobními kontakty z časopisů a televize.
!1!

reagovat

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 899 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 02. 2008, 14:16:28

no ...tohle je takovej vykrik do tmy si myslim..ale neco na tom bude..kazdopadne ten kdo je bohatej tak si dopreje mnoho osobnich kontaktu..to sedi no..sem chudej,porad makam a nemam cas na nikoho :)

John_Lennon

John_Lennon | 21. 02. 2008, 14:14:06 | více příspěvků | napsat uživateli

Souhlas. !989!

uživatel eliminován | 21. 02. 2008, 14:13:13

co to tady jedes!1350!!1350!!1350!!1350!!780!!1350!

uživatel eliminován | 21. 02. 2008, 14:10:05

tak s touhle diskusi fakt neuspejes:-D!

uživatel eliminován | 21. 02. 2008, 13:47:37

nazev mi evokoval vzpominku na hulanovo dedukci zenska = zlo, nebo jak to ma na tom blogu XD

dlouho jsem od tohohle humoristy nic necet, asi budu muset zavitat na jeho blogisek, abych se zase faraonsky pobavil XD


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

systémpohybexistenceřečmobilinformaceprogramčlověkinternetokolívědomostmozekautonebezpečíčaspenízepísmovývojvědazkušenosttechnologiesmysl

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑