Diskuze a otázky - Bůh vše ví

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 06. 2008, 09:43:05 |

A tak ti rád odpoví


Živé bytosti, jež jsem stvořil, jednají podle situace a snaží se mít dobře, aby mohli zachovat svůj druh, evoluce pochopitelně má logicky snahu to staré nahrazovat novým a slabé silnějším.

Ptáš se, jestli je násilí špatné?


Ve vztahu k tomu co je nám blízké je násilí špatné a ve vztahu k tomu co je nám vzdálené, je násilí dobré, blízké milujeme a cizímu ubližujeme, to je přirozené a správné.
Nejspíše tě trápí svědomí, že zabíjíš zvířata a jsi zlý k cizím lidem, nevíš, jestli je tvé jednání správné, tvé jednání je správné, máš duševní hlad a snažíš se jej uspokojit.

Nikdo zde nemůže chybovat, i kdyby se o to mnoho snažil, já jako Bůh mám vše zde pod dokonalou kontrolou, každá myšlenka a každý skutek zde je v souladu s mými záměry.

Medituj si

JÁ JSEM A TY NEJSI


100 krát každý den.



1. Žijeme ve světě násilí.
2. Je všude kolem nás.
3. Mnohdy ho už ani nevnímáme.
4. Třeba při procházce lesem.
5. Nejsem si jistý, jestli je násilí nenormální a špatné.
6. Ještě tak možná špatné, ale nenormální nikoliv protože tady není nic, co žije, bez toho aby to nezabíjelo něco jiného.
7. Nejsem ateista v tom smyslu, že bych věřil, že vše vzniklo z ničeho, ale nechápu křesťanskou myšlenku, že Bůh je dobrý.
8. Je přece evidentní, že pokud něco stvořilo tuto krutou přírodu (což samozřejmě vyloučeno není a já bych se tomu ani nedivil) ať už se tomu bude říkat jakkoliv, tak to nemohlo být dobré.
9. Ve smyslu slova "dobré" tak jak je obecně chápáno.
10. Sám jsem už zabil mnoho tvorů.
11. Některé pro zábavu, jiné kvůli obživě, nebo obojí v případě zajíců, srnců a ptactva, které jsem zastřelil za ty roky už od svých 14 let.
12. Musím uznat, že mě to baví a působí radost - střílet zvěř a ptactvo (samozřejmě v letu), i když si to neumím logicky vysvětlit.
13. Nikdy bych nechtěl o tuto radost přijít.
14. Navíc mě to baví střílet z krátké zbraně, i když je to pro ty tvory bolestivější a zdlouhavější.
15. Dostat se k srnci blízko, postřelit z pistole a pak ho pronásledovat a stopovat podle krvavé stopy až se nakonec tak unaví, že už nemůže utíkat a je můj.
16. Proč to působí radost?
17. Není to logické, je instinkt - instinkt lovce, kterým nás lovce obdařila tato krutá příroda.
18. Tato krutá příroda, která má evidentně ráda lovce.
19. Nikdy bych, ale nezastřelil třeba jestřába, i když je jich tu dost (i kdyby to nebylo zakázáno - pod směšnou pokutou).
20. Proč mám sympatie zrovna k tomuto krutému tvorovi, kterého bych nepřipravil o život, ale třeba plachého zajíce odstřelím s chutí?
21. Logické to není, protože jestřáb zabíjí jiné zvířata a zajíc jen rostliny.
22. Jestřáb je totiž bytost, ve které je víc zla.
23. Kdo ale má radši zajíce, než jestřába, nebo orla?…
24. Který stát by si dal do svého erbu zajíce?…
25. Orly nebo Orlice najdeme oproti tomu v erbech mnoha států.
26. Proto si myslím, že násilí není nenormální a snad ani špatné.
27. Je to prostě součást tohoto světa, který funguje na principu násilí.
28. Ještě dnes budou na jatkách zabity tisíce tvorů, aby vyšší forma života - člověk (nerozlišuju mezi zvířetem a člověkem) si mohl pochutnat na jejich mase a nemusel se živit pouze méně výživnými a méně chutnými rostlinami.
29. Tato příroda přímo podněcuje organizmy k násilí (viz. Moje popisovaná lovecká vášeň, kterou v sobě jistě objevil už nejeden z vás) a smyslem je aby se ti nejlepší měli co nejlépe a posouvali vše o další vyšší úrovně.
30. Tedy to co stvořilo evoluci, chtělo, ať tento svět ovládla ta aktuálně nejvyspělejší forma života, aby se zde vše zdokonalovalo.
31. Evoluce přece spěje k neustálému zdokonalování stávajícího.
32. V evoluci je patrná inteligence a proto nevěřím, že by vznikla samovolně a myslím si naopak, že něco, co už možná dávno neexistuje, kdysi zapříčinilo její vznik.
33. Příroda nevidí nic špatného v násilí.
34. Konzumace masa z nás udělala bytosti, kterými jsme dnes.
35. Kdyby naší živočišní předkové nezačali jíst maso tak by se u nás nikdy nevyvinula tak vysoká inteligence - to se stalo díky konzumaci masa a vhodnému uložení mozku v lebce.
36. Je to tedy další důkaz toho, že násilí není špatné a už vůbec není nenormální.
37. Protože není možné se dostat k masu (alespoň v současné době - jistě to bude možné brzy vypěstovat), bez toho aby byl jiný tvor zabit a pozřen.
38. Stejné je to s lidmi.
39. Už dávno se vyvinuly války, protože ti lepší chtějí mít to, co mají ti horší a méně vyspělí ať už se jedná o nerostné bohatství, nebo území.
40. Má to těm lepším dopomoct k tomu, aby se měli ještě líp a ti horší zanikli.
41. Tak to chce evoluce a tato příroda.
42. Tato příroda nemá ráda slabé tvory, jsou jen prostředkem k zajištění kontinuity existence vyšších a inteligentnějších forem života, které se díky tomu mohou neustále zdokonalovat a posouvat vše stávající na vyšší úroveň.
43. Tato příroda nemá ráda ani defektní tvory a každý normální člověk, když vidí to, čemu se dříve říkalo "zrůda" má podvědomou touhu to zabít.
44. Je to proto, aby se znemožnila možnost, že to předá dál svoje špatné geny.
45. Proto byly ve Spartě defektní děti shazovány ze skály a proto se třeba v zemích jako je Irán popravují homosexuálové.
46. To je přirozené chování.
47. Proč by se to jinak dělo?
48. Chce to příroda.
49. Normální člověk má touhu takové jedince ničit, protože to jsou nenormální jedinci se špatnými geny.
50. Proto si myslím, že lidstvo v budoucnu pochopí (jestli se to před tím nepodaří vyřešit prostřednictvím genetického inženýrství), že není špatné, aby na světě neexistovalo něco, jako je rovnost mezi lidmi a solidarita.
51. Protože nemůže být přece rovnítko mezi primitivním kanibalem z jihoamerické džungle (biologicky je to člověk) a třeba Němcem.
52. Stejně tak je to s Afrikou.
53. Severní Afrika je hodně ovlivněna Evropou a Arábii, není to ta pravá Afrika - tedy kontinent obývaný méně vyspělými lidmi ať už co do inteligence, nebo civilizovanosti.54. Je to jako by jiný svět.
55. Nikde jinde není možné, aby se stalo třeba, že vláda zorganizovala program na usekávaných rukou, aby opozice nemohla vyhrát volby - aneb když lidé nemají ruce, nemohou volit (viz. Sierra Leone).
56. I když je to surovinově velmi bohatý kontinent, je tam bída a lidé umírají hladem.
57. Proto by přece v souladu s principy fungujícími v naši přírodu a nemělo být nic špatného na tom, kdybychom tam ty lidi ponechali naprosto bez pomoci (většina jich totiž žije jen díky pomoci ostatních kontinentu) a pak by se to území v důsledku hladu a válek samo vyčistilo od méně vyspělé formy člověka.
58. Proč je normální nějaká solidarita z cizích lidí?
59. Nebylo by skutečně jak pro ně tak pro nás lepší kdyby co nejdříve vyhynuli?
60. Stejně tak není správné nechávat naživu tzv. zrůdy tedy geneticky defektní jedince, neschopné samostatného života a odkázané na cizí pomoc.
61. Myslím si, že za takových 200 - 300 let se lidé budou na naši dobu dívat jako na období temna.
62. Příroda se opět projeví a zastaví postupující degeneraci tak jako se to v minulosti stalo už několikrát.
63. Myslím to dnešní udržování při životě defektního života napojeného na přístroje, nebo těžce mentálně postiženého neschopného třeba ani používat příbor, nebo sňatky homosexuálů (obojího pohlaví) a svěřování jim k výchově normálních dětí a podobné zrůdnosti.
64. Podle mě se pak už tyto věci dít nebudou.
65. Homosexualita byla třeba považována za naprosto normální i ve starověkém Řecku.
66. Pak zasáhla příroda a byl s tím konec - Řecko dobyl Řím, který tohle netoleroval.
67. V budoucnu se to už dít nebude jednak proto, že to společnost bude považovat za špatné (protože to špatné je) a za druhé proto, že to vyřeší genetické inženýrství - tedy že takoví jedinci (idioti, imbecilové, debilové, homosexuálové a ostatní devianti, rození kriminálnicí apod.) nebudou vůbec vznikat, protože ty geny budou vymýceny - odstraněny z DNA lidi, kteří je tam v současné době mají a šíří dál.
68. Takto se vyřeší i problémy s dědičnou rakovinou a ostatními dědičnými nemoci.
69. Podle mě se v budoucnu opět projeví menší odpor k násilí ve společnosti.
70. Protože násilí je zakořeněno hluboko v podstatě tohoto světa.
71. Jaký na to máte názor vy?
!12!

reagovat

V diskuzi je 8 příspěvků a shlédlo ji 606 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 31. 07. 2008, 15:03:25

Nečetla jsem to!2!!2!!2!:Duž ten nazev voe:D!2!

uživatel eliminován | 4. 06. 2008, 10:25:43

Zaregistruj se na http://www.hellomobile.cz/zmobile/ a vydělavej si Číslo mobilního telefonu osoby která tě doporučila napiš:774182122 Jak to funguje! Je to jednoduché. Platíme Vám za to, že akceptujete reklamní SMS/MMS a emaily, které Vám budeme zasílat. Za každou SMS Vám zaplatíme 2 Kč a za každý email 0,75 Kč. Dostanete od nás maximálně 3 SMS/MMS a 3 emaily denně. Pokud doporučíte svému známému registraci v naší databázi, pak jako poděkování obdržíte 0,50 Kč za každou SMS/MMS a 0,25 Kč za každý email, který této osobě zašleme

satan666

satan666 | 4. 06. 2008, 10:19:24 | více příspěvků | napsat uživateli

Ale jo.....neco na tom pravdy je...i kdyz homosexualy bych klidne nechal...prece jen jsou homosexualove i u zvirat....ptaci....brouci atd....S tim ze drzet pri zivote ty, kteri se nemuzou hybat vubec a musi byt porad napojeni na pristroje....to se rovna zbytecny zivot a plytvani energie, kterou muzeme pouzit na neco jineho pro silne jedince...

margorezka

margorezka | 4. 06. 2008, 10:16:36 | více příspěvků | napsat uživateli

ty jsi mamlas!1070!!1333!

uživatel eliminován | 4. 06. 2008, 10:08:09

jebe ti? !470!!470!!470!

uživatel eliminován | 4. 06. 2008, 10:06:31

Panacku,tak tobe dobre hrablo v palici...!31!

uživatel eliminován | 4. 06. 2008, 10:05:49

dooost hovadiny! !811! !764!

uživatel eliminován | 4. 06. 2008, 10:01:07

číst to neudu


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

násilívztahdruhstaréživájessnahasvědomízvířesituaceevolucebůhbytost

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑