Diskuze a otázky - Bůh se jmenuje Já

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 08. 2022, 16:00:52 |

Vše, co je zde živé to je zde i bohem, není zde jeden bůh nad námi, je zde nekonečné množství bohů, podívej se do zrcadla a spatříš boha! Proč nám sekty a náboženství sebejistě tvrdí že je zde jenom jeden bůh? Je to proto že jsme všichni lháři a ten kdo lže i krade! Život to je hra, ve které ti, co vyhrávají se mají lépe než ti, co prohrávají, podívejme se na děti, jak se chovají božsky do té doby, než je dospělí promění na pitomce, co dělají pitomosti.
!905!
Ve snaze o to být úspěšní děláme z ostatních pitomce pomocí; pohádek, mytologie, pověr, rituálů, fetišů, symbolů, sekt, hnutí, náboženství, politiky, organizací, propagandy, cenzury atd. ten kdo odmítne být pitomcem skončí ve vězení nebo blázinci. Moderně hovoříme o násilném přeprogramování centrálního nervového systému pomocí svaté teorie, která v praxi nefunguje, vyrábíme tak evolučně z bohů pitomé voly.
!905!
Je to jako s Windows, který vás špehuje a získané informace odesílá do firmy Microsoft. Už k ničemu nepotřebujeme konfidenty, protože díky digitalizaci o nás ví naše elity vše, jsme digitálně sledování více než si uvědomujeme. Nebude to už trvat evolučně dlouho a najednou zde bude pro naše mozky napojení na virtuální globální realitu která nahradí skutečnou realitu z lidí se tak stanou loutky které bude ovládat globálně umělá inteligence, lidi už nebudou moci dělat chyby.
!905!
Skončí tak snaha dělat z bohů voly a každý bude moci být ve virtuální realitě bohem, vše je zde jenom evoluční experiment založený na náhražkách, nahradili jsme lásku za protekci, pravdu za propagandu atd. logicky už brzo nahradíme realitu za iluze, už nebudeme muset brát drogy abychom mohli uniknout z reality kde nemůžeme být bohem, takto zde zvítězí na věčné digitální časy spravedlnost nad nespravedlností a bude nám tak všem líp. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 62 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑