Diskuze a otázky - Bude nám všem po dnešních volbách líp?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 09. 2022, 11:43:42 |

Sliby se slibují a blázni se radují o tom je náboženství a politika, zde se dostáváme ke snaze lidem přeprogramovat mozek pomocí propagandy a cenzury, z cizího krev neteče o tom je parazitování bohatých na chudých, otroctví je zde už sto tisíc let a povrch otroctví se mění podle situace, rovnost je zde jenom ve smrti.
!905!
Každý člověk je z pohledu vědy egoistický parazit, který se umí dokonale maskovat, aby z dálky nevypadal jako egoistický parazit. Když jeden způsob parazitování přestane fungovat tak si hledáme jiný způsob parazitování, rozdělujeme tak lidi na úspěšné a neúspěšné parazity!
!905!
Základem pro úspěšné parazitování byli a budou výhody, to ostatně platí i v přírodě, dobrota je žebrota! Programování mi otevřelo oči, u programování není možné použít emoce, zde je to čistá logika a matematika bez emocí!
!905!
Čas a prostor je evolučně naprogramovaný pomocí jednoduchých vesmírných a přírodních pravidel zde není místo pro emoce, emoce jsou továrnou na chyby, je to jako s telefony, čím jednodušší je systém u telefonu, tím lépe telefon funguje, optimalizace je cestou k dokonalosti.
!905!
Posaďte ty, co chtějí být zvolení do vysokých funkcí k počítači a nechte je, aby sami něco složitého správně a rychle naprogramovali, najedou zjistíte to, že to jsou líní pitomci, co umí si zde jenom hrát na to co ve skutečnosti nejsou, volíme za svoje zástupce líné pitomce a potom se divíme tomu, že máme dlouho blbou náladu, komu není rady tomu není pomoci! 

reagovat

Bude nám všem po dnešních volbách líp?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 97 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑