Diskuze a otázky - "BrEaKdAnCe 2...sTyL"

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 12. 2005, 19:41:51 |

ZaSe NeMáM Co DěLaT,A TaK ZaKlÁdÁm DiSkUzI...A TéMa Je,JeStLi DěLá BrEjKaŘe B-BoYeM To JaK TaNcUjE,NeBo Co Si DáWá Za TrIkY....
Já BrEaKuJu NeCeLeJ RoK,a JaKo NěJaKý TrIkY Si DáWáM....PrO Ty,KtEřÍ Do ToHo TrOšEc WiDí,TaK TřEbA PřEtOčE,AmErIcKý KoLo,A TrOšEc WrTuLnÍk....a KtOmU NěJaKý FrEEzY,FooTwOrKy...aLe ZaTíM NěJaK NeChYtÁm RyTmUs Na To PřEdTaNcOwÁnÍ....Na čEm PoDlE WáS WíC ZáLeŽí?????

reagovat

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 942 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 27. 09. 2007, 16:02:35

nauč se zakladni věci jako je sixtep u footworku..a nejzákladnější je toprock tancovaní...musíš poslouchat hudbu a jet podlení jak se tady už jednou řeklo a buď originální třeba kopíruj to je jedno ale snaž se mít i svý věci a prvky......pokud budeš dělat jenom power moves a nebudeš umět tancovat tak se akorat gymnasta skoro pro každýho co breaku rozumí:)

uživatel eliminován | 4. 04. 2007, 21:43:59

nejwíc break..!11!

uživatel eliminován | 3. 04. 2006, 01:30:51

Presne.... sebelepsi trik bude mrtvej, pro lidi co na to cuci trochu srdcem poznaj ze ses mimo hudbu... :) musis to sam citit kdyz se hejbes ne?
ale jestli rikas ze tancis mimo hudbu tak netancis! :)

BEST WAY: zapomen na vsechno, vem velkej bagr a parkrat s nim prejed svoji mysl dokud ji nezklidnis, pak se nech uplne unyst nejakym dobrym beatem, dokud nebude jen ta muzika, tep tvyho srdce a nic jinyho kolem! Teprv az dokazes uplne zapomenout na to kde jsi, at uz je to v parku, v telocvicne a nebo v lucerne pred 1000 lidi, pak teprv muzes tancovat!

a neco ti reknu, ja to mam tezsi, mimo to ze musim byt zajedno s hudbou tak musim byt naprosto na jedny vlne se svoji partnerkou !20!

a jeste neco nezapomen ze na parkete nejsi kvuli lidem ale sam kvuli sobe, kvuli chuti prekonat sam sebe, vyhnat vuli do nebes, zapomenout na svet okolo sebe... jestli si jeden z tech co tanci kvuli tomu z je to v mode tak utikej :) ale myslim ze ne, za rok tvrdyho treninku se da udealat spoustu prace...

uživatel eliminován | 8. 03. 2006, 17:46:58

no spíš na tom aby si měl do toho rytmus a prostě chápeš né já sice nedělám break dance ale tančím hip-hop a musíš mít u každýho tance jakeho koliv rytmus a musíš jet podle písničky.....!801!

Jelibojelito

Jelibojelito | 2. 01. 2006, 11:31:53 | více příspěvků | napsat uživateli

Prosimtě jakýá předtančování. Break dance přímo obsahuje tanec. a proto by tam nějak tanec měl bejt jestli si myslíš že párkrát nadskočíš aby se neřeklo a pak budeš dělat gymnastu, tak jsi asi nepochopil oč běží a můžeš se přihlásit na gymnastiku. Tam ty prvky oceňej. Jinak je jasný že top-rock nebude dokonalej hned, ale dej tomu trochu času invence a třeba se zadaří. a s tím rytmem stačí si vopálit muziku postavit se poslouchat a jen tak se pohupovat pak poskakovat, zapojit ramena a máš to hlavní je POSLOUCHAT tu muziku. čus Swap!27!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

trošecrytmusrokktomuwásstylfreezykolowidídiskuzedáwámdáwáwrtulníkpřetočebreakujufootworkybrejkařeboybreakdancepředtancowánítémawícnecelej

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑