Diskuze a otázky - Bohatství a moc je zde díky lži a krádeži

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 11. 2021, 12:35:54 |

Inflace je většinou spojována s penězi, ale je zde i inface jinde, třeba u hodnoty informací, opakem inflace je deflace, deflace je tam kde se hodnota peněz nebo informací časem rychle zvyšuje. Začarovaný inflační kruh u peněz je zde už mnoho století všude na světě, státy mají veliké dluhy, a tak to řeší inflací, která státní dluhy nenápadně eliminuje, vše je zde příčina a její následek!

Peníze byli a budou krví ekonomiky a politiky, proč je zde tolik problémů s dluhy u státu a u lidí? Problémem je centralizace a monopoly, nadbytek pro milionáře je možný jenom díky nedostatku pro dělnickou třídu, sledujeme globálně pohyb peněz a zjistíme to, že vše mají pod kontrolou milionáři.

Milionáři vlastní většinu světového bohatství, za vším je egoismus, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus atd. je zde mnoho tisíciletí všude pokrytecký egoismus podle hesla peníze milionářům nesmrdí! Podívejme se na Windows 11 který nejde nainstalovat na staré počítače, jde o to donutit lidi a podniky násilím k nákupu nových počítačů, mnoho zkušených uživatelů počítačů to vyřeší přechodem na Linuxovou distribuci.

Moc a bohatství to je tvrdá návyková droga pro ekonomické parazity, podnikání a obchodování se v mnohém podobá vrcholovému sportu a místo popularity je zde moc a bohatství. Vše je o přerozdělování cizích peněz, pokud by zde nebylo možné egoistické přerozdělování cizích peněz, tak by zde nebylo ani rozdělní na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, tak to funguje v přírodě.

Bohatství a moc je zde díky lži a krádeži! Rozděluji lidi na úspěšné parazity, co zde díky centralizaci a monopolům vládnou, a na neúspěšné parazity, co pracují za ubohé mzdy a mají veliké dluhy. Podívejme se na Covid-19 jako na úspěšného parazita který vraždí lidi globálně po milionech díky tomu, že má k dispozici potřebné informace a programy o lidech, a tak dokáže bez problémů překonat imunitní systém lidí.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 116 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑