Diskuze a otázky - Blázni dělají z druhých blázny

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 09. 2021, 15:11:26 |

Blázni jsou všude nalezneme je mezi; umělci, profesory, soudci, ministry, prezidenty, papeži, poslanci, senátory, řediteli, celebritami, psychology, psychiatry, kouči, dělníky, bezdomovci atd. každý je do něčeho blázen! Televize a internet nám v nahotě odhaluje to, že ten druhý je na 100 % blázen, podívej se do zrcadla na blázna, ano i ty jsi blázen, jak vyřešit problém s tím že jsi blázen?

Jsou věci, které nelze změnit jako blázen jsi se narodil a jako blázen i zemřeš, jde o to přijmout to, že jsi blázen, není ten, co by se zavděčil všem bláznům!  Pokud jsou všichni blázni tak logicky je naše společnost velikým globálním blázincem, kde jsou v blázinci jenom těžce nemocní blázni. 

Současná pandemie spojená se zavíráním; škol, obchodů, restaurací, hotelů atd. je jasným důkazem toho že žijeme v blázinci, pokud jsou všichni blázni tak to jistě musí mít i nějakou příčinu? Všichni se zbláznili díky tomu, že se nestarají sami o sebe, starat co o cizí lidi to má za následek to, že se zblázníte, protože není ten, co by se zavděčil všem!

Náboženství a politika v nahotě odhaluje to, že nikdo není normální, naštěstí to už nebude trvat evolučně dlouho a lidi se začnou pomocí čipů v hlavě skenovat a když se skenování ukončí tak se lidi přesunou do virtuální reality a lidská těla se eliminují v krematoriu. 

Bude to veliký evoluční krok do budoucnosti, ve které se už nebude lhát a krást, takto pravda a láska globálně na věčné digitální časy zvítězí nad lží a nenávistí, jak si to uděláme takové to i budeme mít, místo ekonomického očistce zde bude pro všechny virtuální ráj, ve kterém bude každý normální.!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 196 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑