Diskuze a otázky - Bible je...?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 02. 2016, 15:45:04 |

!31!Proč vám prezidenti a mistři, s ničím nepomůžou? Vysvětlení je jednoduché, a to že prezidenti a ministři jsou mimozemšťané, a proč by měli pomáhat pozemšťanům? Jejich myšlení je totiž zcela mimo myšlení obyčejného pracujícího člověka, který má mnoho dluhů, a žije skromně jako mnich. Prezidenti a ministři mají moc a bohatství v takové míře, že si to obyčejný člověk ani neumí představit!

Učitelka se ptá žáků na základní škole, čím chtějí být, přihlásí se nejlepší žák ve třídě co má samé jedničky už mnoho let a řekne, já chci být jako GVKB. Učitelka řekne a kdo je to GVKB, v ten moment začnou žáci házet po učitelce knihy a pískat, učitelka uteče do ředitelny a zde řediteli popisuje co se jí právě stalo. Učitel říká učitelce, zastavte se na osobním oddělení okamžitě, máte výpověď na hodinu.

Učitelka přijde domů a ptá se manžela, na to co je to GVKB? Manžel říká, jsi blbá sexy blondýnka a to tě omlouvá, jinak bych se s tebou rozvedl za ten blbý dotaz, každý na světě jistě ví, kdo je to GVKB, ty jsi asi spadla z vesmíru na zemi před hodinou, že nic nevíš? Napiš laskavě do Google vyhledávače v notebooku jenom GVKB a pochopíš!

Pepíček vše za dveřmi poslouchal, a optal se maminky, a ty opravdu nevíš, kdo je to GVKB, to snad není ani možný? To byla poslední kapička, a za krátkou dobu byla naše učitelka v obvodní psychiatrické nemocnici, zde se ptá pacientky na pokoji, a nevíte kdo je to GVKB? To nevím, a pokud bych to věděla, tak bych neskončila jako vy v tomto blázinci.

Náhodou jde okolo mladý sexy doktor, co má rád krásné blondýnky co jsou hloupé, a tak se posadí na židli, a začne blondýnce po lopatě vysvětlovat, co je to GVKB. Nedávno za mnou přišel můj syn a řekl mě, já chci být jako GVKB, byl jsem ve výhodě, protože jsem měl mnoho informací o GVKB, protože mě jako psychiatra, tato osobnost fascinovala mnoho let.

Tato geniální celebrita nejde nikam zařadit, on je jako psychicky klíč který odemkne všechny psychické zámky na naší planetě, jakýsi zázračný univerzální psychický lék. Podívejme se třeba na Bibli co má tisíc stánek kterým nikdo nedokáže porozumět. Jednou se někdo v chrámu zeptal GVKB co je to Bible? GVKB na to okamžitě v klidu odpověděl; Bible je materiál a nářadí, pomocí kterého se opravuje lidská kultura a lidská psychika.

Najednou všichni v chrámu vstali a odešli z chrámu, už neměli další otázky na GVKB. GVKB v jedné větě dokáže vyjádřit tisíc stran svatého textu, kdo je to GVKB? Většina lidí na světě, tvrdí že GVKB je objektivně pravý Bůh, který stvořil z ničeho vesmír a život, je jaký je, a bude jaký bude, GVKB a JHVH je to samé, je to jenom otázka překladu.

Takže ten kdo nezná GVKB je jinověrec, a měl by být napíchnut na kůl, pro výstrahu ostatním jinověrcům, naštěstí se tento primitivní rituál už nepraktikuje, a moderní jinověrci se přemísťují do psychiatrické léčebny. Blondýnka pláče a přiznává to, že jí Facebook pohltil veškerý čas, a že je asi veliká kráva.

Doktor jí povoluje přístup k internetu na vyhrazeném pokoji, blondýnka konečně napíše do Google GVKB, a je na stránce GVKB, když se po velmi dlouhé době vrátí na pokoj, tak je to už jiný člověk a říká druhým, nedivím se lidem že se ke mně chovali zle, zasloužila jsem si to, nevědět kdo je to GVKB, to je opravu vrchol tuposti a omezenosti.!12!

reagovat

Bible je

V anketě hlasovalo celkem 3 uživatelé

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 411 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Thomikayra

Thomikayra | 9. 02. 2016, 23:00:23 | více příspěvků | napsat uživateli

Hele a co je ten JHVH za pičuse? To je ňákej jehovista nebo vir? !780! Neni to nebezpečný? !620!

uživatel eliminován | 8. 02. 2016, 16:20:34

> muz.s.vlasy
http://web.libimseti.cz/gurubhagavan//bible-je-material-a-naradi-pomoci-ktereho-se-opravuje-lidska-kultura-a-lidska-psychika_814933.html
!1394!

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 8. 02. 2016, 16:16:59 | více příspěvků | napsat uživateli

Chcípni už ty zmetku.

uživatel eliminován | 8. 02. 2016, 16:03:21

!12!
1Na počátku stvořil GVKB nebe a zemi.
2Země byla pustá a prázdná a nad propastnou tůní byla tma. Ale nad vodami vznášel se GVKB.
3I řekl GVKB: „Buď světlo!“ A bylo světlo.
4Viděl, že světlo je dobré, a oddělil světlo od tmy.
5Světlo nazval GVKB dnem a tmu nazval nocí. Byl večer a bylo jitro, den první.
6I řekl GVKB: „Buď klenba uprostřed vod a odděluj vody od vod!“
7Učinil klenbu a oddělil vody pod klenbou od vod nad klenbou. A stalo se tak.
8Klenbu nazval GVKB nebem. Byl večer a bylo jitro, den druhý.
9I řekl GVKB: „Nahromaďte se vody pod nebem na jedno místo a ukaž se souš!“ A stalo se tak.
10Souš nazval GVKB zemí a nahromaděné vody nazval moři. Viděl, že to je dobré.
11GVKB také řekl: „Zazelenej se země zelení: bylinami, které se rozmnožují semeny, a ovocným stromovím rozmanitého druhu, které na zemi ponese plody se semeny!“ A stalo se tak.
12Země vydala zeleň: rozmanité druhy bylin, které se rozmnožují semeny, a rozmanité druhy stromoví, které nese plody se semeny. GVKB viděl, že to je dobré.
13Byl večer a bylo jitro, den třetí.
14I řekl GVKB: „Buďte světla na nebeské klenbě, aby oddělovala den od noci! Budou na znamení časů, dnů a let.
15Ta světla ať jsou na nebeské klenbě, aby svítila nad zemí.“ A stalo se tak.
16Učinil tedy GVKB dvě veliká světla: větší světlo, aby vládlo ve dne, a menší světlo, aby vládlo v noci; učinil i hvězdy.
17GVKB je umístil na nebeskou klenbu, aby svítila nad zemí,
18aby vládla ve dne a v noci a oddělovala světlo od tmy. Viděl, že to je dobré.
19Byl večer a bylo jitro, den čtvrtý.
20I řekl GVKB: „Hemžete se vody živočišnou havětí a létavci létejte nad zemí pod nebeskou klenbou!“
21I stvořil GVKB veliké netvory a rozmanité druhy všelijakých hbitých živočichů, jimiž se zahemžily vody, stvořil i rozmanité druhy všelijakých okřídlených létavců. Viděl, že to je dobré.
22A GVKB jim požehnal: „Ploďte a množte se a naplňte vody v mořích. Létavci nechť se rozmnoží na zemi.“
23Byl večer a bylo jitro, den pátý.
24I řekl GVKB: „Vydej země rozmanité druhy živočichů, dobytek, plazy a rozmanité druhy zemské zvěře!“ A stalo se tak.
25GVKB učinil rozmanité druhy zemské zvěře i rozmanité druhy dobytka a rozmanité druhy všelijakých zeměplazů. Viděl, že to je dobré.
26I řekl GVKB: „Učiňme člověka, aby byl naším obrazem podle naší podoby. Ať lidé panují nad mořskými rybami a nad nebeským ptactvem, nad zvířaty a nad celou zemí i nad každým plazem plazícím se po zemi.“
27GVKB stvořil člověka, aby byl jeho obrazem, stvořil ho, aby byl obrazem GVKB, jako muže a ženu je stvořil.
28A GVKB jim požehnal a řekl jim: „Ploďte a množte se a naplňte zemi. Podmaňte ji a panujte nad mořskými rybami, nad nebeským ptactvem, nade vším živým, co se na zemi hýbe.“
29GVKB také řekl: „Hle, dal jsem vám na celé zemi každou bylinu nesoucí semena i každý strom, na němž rostou plody se semeny. To budete mít za pokrm.
30Veškeré zemské zvěři i všemu nebeskému ptactvu a všemu, co se plazí po zemi, v čem je živá duše, dal jsem za pokrm veškerou zelenou bylinu.“ A stalo se tak.
31GVKB viděl, že všechno, co učinil, je velmi dobré. Byl večer a bylo jitro, den šestý.!737!

Pokračování je zde http://www.biblenet.cz/b/Gen/2


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

prezidentmyšleníministrčlověkvysvětleníbiblepracujícímistrpozemšťanmnichučitelkamimozemšťandluhbohatstvíškolažákmír

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑