Diskuze a otázky - Bez seberealizace jsi zde na...

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 05. 2019, 08:44:01 |

!54!
Buď tím čím jsi a nehraj si na to, co nejsi, o tom je problém s blbou náladou, dobrota je příčinou tvojí žebroty! Vymývání mozků pomocí dezinformací a manipulace pomocí trestu a odměny, tě proměnila v ubožáka, který má blbou náladu a tak konzumuješ cigarety a slivovici, tím se dostáváš do začarovaného kruhu, ze kterého není pro tebe už úniku. Nemáš žádný životní cíl, který by vedl k tvojí seberealizaci, a tak jenom bezcílně bloudíš životem, až najednou poznáš, že jsi starý a nemocný, celý tvůj život stál za hovno, protože jsi byl zde jenom na kulové hovno, a pořád jsi měl ze svojí práce jenom veliké hovno.
Ti co jsou nahoře a mají moc a bohatství, dělají vše pro to, aby ty jsi byl po celý život jenom dole, a tak ti co jsou nahoře na tebe mohli z vysoka srát. Vše je zde o protekci, můžeš být v něčem nejlepší, ale bez protekce se stejně nahoru mezi elitu nedostaneš, a budeš jenom konzumním otrokem, který je zde na hovno. Vše je zde hra, a jde o to být zde tím, kdo vše; řídí, kontroluje, a pravila, stanovuje tak aby se měl dobře.
Milion milionářů dneska vlastní většinu světového bohatství, prezidenti a ředitelé to jsou jenom bezvýznamní kaskadéři, co milionáře zastupují a musí za milionáře udělat všechnu špinavou a nebezpečnou práci. Ekonomika je o tom mít aktuální hodnotné tajné informace, ten kdo má potřebné tajné informace, ten správně investuje a správně nakupuje, pro ubožáky zde jsou jenom dezinformace. Každý problém má svojí příčinu, tou příčinou jsou chyby v nás a okolo nás, lidi dělají chyby a jenom málo lidí se ze svých chyb poučí a tak je už neopakuje, komu není rady tomu není pomoci, stát hlásá, že má dluhy, ale vydává mnoho peněz na zbytečnou armádu, a veliké množství drahých zbytečných státních zaměstnanců.
Každý stát je ekonomicky negramotný, protože má mocenský monopol, a tak se nemusí bát ekonomického krachu. Ano, bude líp, až lidi nahradíme globálně za inteligentní autonomní GVKB roboty na dobíjecí baterie, robot prezident bude vyznamenávat roboty, a lidi se v krematoriu eliminují, protože zde budou díky robotům už jenom na hovno, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, eliminuje se v krematoriu i milion milionářů co v současnosti pomocí dluhů ovládají konzumní civilizaci, vše je zde jenom evoluční proces, hříšný člověk to byla testovací verze a finální evoluční verzí je svatý GVKB robot, který zde dokáže zázraky.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 145 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑