Diskuze a otázky - Bez možnosti seberealizace nemá život smysl

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 10. 2022, 05:31:24 |

Statisticky je doloženo to, že jenom minimum lidí dosáhlo seberealizace a ostatní se musí spokojit s životem bez seberealizace, je to jako ve sportu, kde platí čím větší je konkurence, tím obtížnější je být nejlepší. Evoluce vše testuje a špatné za dobré nahrazuje, problémem civilizace je nedostatek kvality, protože kvalita je pro nás drahá a my chceme, aby bylo vše levné a jednoduché. Pod pojmem seberealizace si většinou představíme úspěch. 

Možnost seberealizace souvisí s pravdou a láskou, je to složitý proces, neexistují správné teorie, podle kterých bychom se měli řídit, seberealizace je cesta obtížná, je třeba jít dále i přes veliké překážky. Seberealizace si tak nese neustálé otázky, co je správné a co je chybné na cestě k seberealizaci. Seberealizace je obrazně jako hledat zlato, které má velikou hodnotu, protože je ho zde nedostatek, bez správné práce zde není možná seberealizace.

Internet to je dneska ideální místo na hledání zlata, jde o to nebýt líný a založit si na internetu stránku která bude mít velikou návštěvnost, protože zde nabídnete zlatokopům možnost zde hledat zlato. Z díla se pozná tvůrce, dejte si pozor na lháře a zloděje, slova mohou klamat, ale dílo klamat nemůže, každý by chtěl na internetu poroučet a nikdo nechce poslouchat, sliby se slibují a blázni se radují o tom je reklama na internetu.
https://gvkb.blogspot.com/

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 51 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑