Diskuze a otázky - Bez lásky je život plný nenávisti

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 12. 2021, 11:24:10 |

Všude je nám nabízená láska, která není láskou, ale je jenom levnou náhražkou za lásku, náhražky jsou levné a snadno dosažitelné! Umění nám nabízí levnou náhražku lásky pomocí; pohádek, mytologie, symbolů, fetišů, rituálů, modlitby, meditace, sekty, náboženství, organizace, hnutí, politiky, reklamy, propagandy, školství, knih, divadla, filmu, televize, internetu atd.

Pravá láska je dávání hodnot, aniž očekáváme za dary odměnu, dobré rady nemají žádnou hodnotu, a proto je rádi rozdáváme. Neustále ze všech stran slyšíme že jsme; nedokonalí, hloupí, líní, ubožáci atd. taky slyšíme že je zde vše všude trvale v depresi a že život nemá smysl.

Realita není dobrá ani zlá, realita je o jednoduchých vesmírných a přírodních principech kolem kterých se točí vše v nás a okolo nás. Naše možnosti a schopnosti jsou limitované, a tak z toho máme deprese, toužení je zdrojem našeho soužení, myslíme a jednáme podle situace, v blbé situaci se z nás stávají blbci.

Prvních deset let našeho života vytvoří náš pevný charakter, který se už nezmění do naší smrti. Pokud žijeme prvních deset let života v konzumním blázinci, tak se z nás stanou blázni, co dělají pitomosti. Jak vlastně došlo k tomu, že žijeme všichni v konzumním blázinci už mnoho tisíciletí, a tak zde místo lásky a pravdy je nenávist a lež?

Vše začalo tím, že se z lidí stal invazní druh, který se začal rychle rozmnožovat a řídil se heslem po mě potopa, s fyzickým násilím logicky přichází psychické násilí, život se pro nás stal hrou nebo bojem o to co milujeme a potřebujeme, protože přelidnění vytvořilo nedostatek existenčních zdrojů.

Realita, ve které existujeme se díky evoluci rychle mění, přichází doba strojů a programů co začnou nahrazovat ve velkém lidi, statistiky nám odhalují v nahotě, jak se ekonomika dostává do problémů, na které nikdo nemá optimální řešení, veliká inflace povede jistě ke zhroucení sociální politiky.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 106 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑