Diskuze a otázky - Autonomní inteligentní roboti restartují civilizaci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 10. 2022, 08:45:16 |

Dosud se roboti používají málo, protože lidská pracovní síla je levnější než práce robotů, ale to se brzo změní s příchodem kvalitních a levných robotů na akumulátory. Za vším byla a bude optimalizace, podívejme se třeba na ubohé stránky na internetu, které jsou ukázkou naší zaostalosti, stejně tak jsou ubohé i staré knihy. Vše jistě směřuje k mediálnímu obsahu internetu, lidi chtějí vše vidět a slyšet a nechtějí číst pitomosti!
!905!
Co bylo neměníme, c současnosti budoucnost vytváříme, najednou bude robot prezident vyznamenávat roboty a tím zde jako lidi evolučně skončíme, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde evolučně dočasně. Z pohledu cizinců z vesmíru je člověk vandalem, který se řídí heslem po mě potopa a následkem je blbá nálada.
!905!
Neberte si to lidi osobně že zde už brzo evolučně skončíte, je to jenom evoluční optimalizace, člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, je to jako s počítači, které mají životnost maximálně deset let a potom se musí nahradit za nové počítače. Pandemie v nahotě odhalila to, že jsme pitomé oblečené opice, kterých je na světě jako sraček.

reagovat

Autonomní inteligentní roboti restartují civilizaci

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 242 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑