Diskuze a otázky - Automatizace postihne i výchovu dětí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 05. 2008, 16:01:14 |

1. Pokud se děti špatně vychovají tak způsobují společnosti mnoho problémů, jak by se měli děti správně vychovávat?
2. V zásadě zde jsou dvě cesty a to cesta citlivosti a bezcitnosti, v dětském domově se dítě setkává s bezcitností a u maminky nalézá citlivost.
3. Jenže citlivost si zaslouží jenom to, co je velmi hodnotné naopak s nehodnotným se musí zacházet bezcitně, každé dítě má ale pro společnost jinou hodnotu.
4. Hodnota dítěte je v jeho síle duševní a tělesné, protože jenom silný člověk si dokáže poradit se složitými problémy a slaboch skončí na konzumaci drogy a parazitování na okolí.
5. Musí zde být spravedlivý objektivní systém, jenž po narození určí u každého dítěte na světě jeho skutečnou hodnotu a potom stanoví, jak citlivě se bude vychovávat.
6. Nejspíše namítnete, že je to kruté a že si všechny děti zaslouží, aby se o ně maminky citlivě starali.
7. Ano je to velmi kruté ale, pokud se to takto nebude dělat tak nebude ve společnosti nikdy fungovat ekonomika a nebude zde čistota.
8. Plevel na zahrádce taky nezaléváte, ale jej vytrháváte a to je taky kruté, jenže pokud plevel nezlikvidujete tak ze zahrádky nic mít nebudete.
9. Vše se točí zde jenom kolem nastavení systému a jde o to, aby v tomto nastavení bylo co nejméně chyb, to že se citlivě společnost stará a tělesně a duševně slabé děti je zásadní chyba.
10. Pokud slabé dítě budou vychovávat roboti, u nichž není cit tak oni z dětí vychovají poslušné biologické roboty, co budou spolehlivě pracovat v továrnách a na stavbách.
11. Roboti pro výchovu slabých dětí použijí elektrické šoky, jež dítě dostane, když bude chybovat nebo odpočívat, místo aby se učilo a pracovalo.
12. Je pravdou, že mnoho slabých dětí zemře vyčerpáním, ale to bude pro ně jenom vysvobození, protože stejnak by je v životě čekala jenom dřina a špína.
13. Mnozí humanisté mi dají ošklivé nálepky, že prý jsem; Fašista, Komunista, Satanista, ....od pradávna ti co chtěli odstranit chyby v lidské společnosti dostávali ošklivé nálepky od těch, co sami propadli Fašismu, Komunismu, Satanismu.
14. Nejprve se podívej na sebe pořádně do zrcadla a řekni si, jsem prospěšný společnosti, nebo by bylo pro společnost lepší, kdybych zde nebyl!

!27!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 621 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 27. 05. 2008, 16:45:35

mozno ti to este nedoslo, ty guru, ale spolocnost nie je iba o tom aby fungovala ekonomika.
spolocnost je hlavne o vztahoch.

prave mi doslo, ze ty si vlastne bolsevik, zaujmy spolocnosti davas (vysoko) nad zaujmy jednotlivca, nechces si skusit spracovny pobyt na kube alebo v severnej korei?

uživatel eliminován | 27. 05. 2008, 16:08:20

jsem parazit
!27!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

dítěcitlivosthodnotaspolečnostcestabezcitnostzásadaproblémvýchovaautomatizacemaminkadomovsil

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑