Diskuze a otázky - ANTIIZRAEL

úvodní strana | aktualizovat | dolů

ANTIIZRAEL

ANTIIZRAEL | 31. 05. 2021, 12:08:47 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Všichni jsme poškození očkováním, všichni máme následky očkování, kromě těch, kteří nikdy očkovaní nebyli. Největší následky mají očkování před 2 rokem věku života. Proto se démoni zla (nevím, jak je mám pojmenovat) snaží všemi možnými prostředky navalit co nejvíce vakcín do malých mimin již během prvního roku života. Skutečnost, že se rodí stále více autistů, stále více LMD a retardovaných jedinců, není náhoda. Oni se totiž takhle nerodí, oni jsou přetvoženi na mrzáky očkovacíma vakcínama. Avšak jelikož vakcíny napícháme do mimin již v prvním roce života, tak se obtížně dokazuje, že se narodily vysoce inteligentní a zcela zdravé. Stejně jako alkohol nejvíce škodí miminům, rovněž i vakcíny nejvíce škodí miminům.
Již desítky let nám vlády světa lžou, protože oni tohle všechno ví a děti papalášů nikdy očkované nejsou.
Následků je však mnohem více, jsou rozličné, zejména jsou to poruchy imunitního systému, protože právě imutní systém se po vakcinaci zblázní: Alergie a autoimunní nemoci (autoimunní = imunitní systém se pobláznil tak, že útočí na struktury našeho vlastního těla). Společně k elektromagnetickým smogem se vakcíny podíli na neustále klesající plodnosti populace. Tzn. to, že se rodí stále méně a méně lidí si lidé nenaplánovali. Nejprve lidé dlouho odkládají rodičovství, protože nemají prachy (dříve by rodičovství odkládat nemuseli) a následně zjištují, že jsou vlastně neplodní v důsledku vakcinace a elektrosmogu, ale to oni neví, čím to je, protože cenzurovaná média tyhle informace nikdy nepropustí.
A pokud se přecejen lidem povede mít děti, tak jsou intelektuálně zdevastované pomocí vakcín a v pozdějších letech pokračuje devastace inteligence mobilními telefony.
Vláda světa totiž potřebuje mít lidi co nejvíce dementní, aby mohla veškerý lid snadno obelhávat.

reagovat

Necháte své dítě zmrzačit vakcínou?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 617 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

ANTIIZRAEL

ANTIIZRAEL | 31. 05. 2021, 12:43:47 | více příspěvků | napsat uživateli

TUHLE DISKUZI JSEM ZALOŽIL POD NÁZVEM
!!! NÁSLEDKY OČKOVÁNÍ !!!

BYTOSTI Z PEKLA MI DISKUZI PŘEJMENOVALI NA ANTIIZRAEL !!!

ANTIIZRAEL

ANTIIZRAEL | 31. 05. 2021, 12:40:51 | více příspěvků | napsat uživateli


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.
zdroj https://www.hlavnespravy.sk/virolog-bossche-ludstvu-hrozi-katastrofa-ak-who-nezastavi-celosvetove-ockovanie-preco/2501738

ve skutečnosti nemusíte porušit žádný zákon :
kdykoliv si mohou vymyslet, že šíříte dezinformace (když moc dobře ví, že tohle dělají naopak oni) a vyžadovat veškeré informace, které o vás server má.

Vítejte v globálním hyper-totalitním světě velkého bratra!

ANTIIZRAEL

ANTIIZRAEL | 31. 05. 2021, 12:15:28 | více příspěvků | napsat uživateli


18.05.2021 at 19:22
Monika_T in Diskusia

Chvála Kristu!

Tak mi napadlo ohledně očkování: když jsem se před pár lety bavila s kamarádkami, skoro všechny měly stejně jako já sníženou funkci štítné žlázy a musely brát doplňkové umělé hormony pro správnou funkci jako já. Onemocnění štítné žlázy je autoimunitní onemocnění a při neléčení může vést k neschopnosti donosit dítě. Předpokládám, že jsme asi všechny prošly v dětském věku očkováním. Že by se už tehdy před 30 – 40 lety někdo snažil snížit porodnost budoucích generací něčím ve vakcínách? Neumím si jinak vysvětlit, že by problémy se štítnou žlázou byly napříč ČR tak „normální“…

ZDROJ https://jezis-kristus-varovanie.net/diskusia/comment-page-65/#comments

POCHVÁLENI BUĎ VŠICHNI RODIČOVÉ, KTEŘÍ SVÉ DĚTI OČKOVAT NENECHALI !
NIKDY NEVĚŘTE PAPALÁŠŮM!
A také nevěřte školám, které odmítají zveřejnit, co že se tam studenti vlastně učí.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

očkováníroknásledekživotvikamrzákběhjedinecdémonnáhodaantiizraelskutečnostvěkvakcínamámamiminlmdprostředekves

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑