Diskuze a otázky - Ano, zvyk promění peklo na ráj

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 12. 2021, 08:30:28 |

Amatér se stává profesionálem díky tomu, že si zvykne na svoji práci tak že jí dělá bez chyb automaticky, čím více je práce nám vzdálená tím delší dobu nám trvá, než si na ni zvykneme to je logické. Velikým problémem je naše univerzálnost způsobená tím že jsme tak společností vychováváni a začínáme se specializovat až když jsme dospělí, a to je velmi pozdě.

Práce je pro nás peklem nebo rájem to záleží na tom jakou práci děláme a jak jsme si na práci zvykli, na ubohé práce si nejde zvyknout, a tak tyto práce nikdo nechce dělat, a tak se tyto práce dělají za trest. Potřebujeme nutně začít nasazovat všude; programy, stroje, roboty, umělou inteligenci, optimalizaci, automatizaci, digitalizaci, globalizaci atd.

Nestačí jenom měnit povrch budeme muset začít se změnami pod povrchem jenom tak proměníme peklo na ráj, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom je správná cesta do lepší budoucnosti ve které nebudeme už ubohými loutkami, které mnohé snadno ovládá, a tak je pro nás život peklem a z nás se tak stávají egoističtí čerti.

V budoucnosti bude každý bílím oblakem, který vítr tvaruje a unáší nějakým směrem a oblak s větrem nebojuje, a tak se nerozčiluje, veškerý náš boj je naivní a marný, všechny cíle, které si stanovujeme jsou jenom iluzí, protože život nemá cíl, je to pulzující naprogramovaný evoluční proces ukončený jistou smrtí.

Neustále slyšíme špatné zprávy, protože propaganda se snaží o to abychom měli špatnou náladu, protože pokud máme špatnou náladu tak jsme snadno manipulovatelní, a tak nás mohou elity nahnat do války nebo do továrny, dva roky je zde pandemie a toho využila propaganda, aby nás donutila žít v psychickém pekle kde není pravda a láska.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 219 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑