Diskuze a otázky - Ano, zrušíme daně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 09. 2021, 08:31:58 |

Podívejme se do naší dlouhé evoluční minulosti na naše časté veliké problémy a dojde nám to, že zaostalost je následkem amatérismu, vše zde jsou příčiny a následky, pokud zde je místo profesionality amatérismus tak následkem je zaostalost, mediálně se řeší jenom povrchní pitomosti, místo toho abychom mediálně začali konečně globálně řešit amatérismus! Jenom z díla se pozná, co je amatérismus a co je profesionalita, to že někdo pracuje za peníze neznamená to, že je on profesionálem. Otestujeme dílo naší elity, co si zde hraje na svaté bohy, z díla poznáme to, že ryba smrdí od hlavy.

Nespokojenost s rozdělením na ty, co jsou nahoře v ráji a ty co jsou dole v očistci je zde od té doby, co zde existují na světě daně! Vysoké daně mají za následek amatérismus a tím i zaostalost, jak optimálně eliminovat daně z naší civilizace to je zásadní politická a ekonomická otázka! Ano, když zrušíme globálně daně tak nám bude líp, podívejme se do přírody zde nejsou daně, a tak příroda optimálně funguje a nejsou zde krize a války, daně proměnili ráj na očistec.

Zakázané ovoce v ráji to byli daně, byli jsme vyhnáni z ráje, protože jsme zavedli daně! Všechny svaté ideologie vznikli díky daním, pokud daně zaniknou tak zanikne; náboženství, politika, reklama atd. daně jsou mnohem horší než války a pandemie, protože smrt a daně zde jsou jedinou jistotou. V konzumní pokrytecké společnosti je bohem všemu egoistické parazitování a následkem jsou vysoké daně a tím i blbá nálada. Žádná politická strana na světě nemá v politickém programu zrušení daní, nikdo si nepodřízne větev, na které sedí! 

Daně jsou tvrdou drogou pro všemocnou elitu, která si hraje na bohy a z lidí dělá voly! Abychom mohli zrušit globálně daně na věčné časy tak budeme muset lidi naskenovat a jejich těla po naskenování v krematoriu eliminovat, budeme tak existovat všichni už jenom ve virtuální GVKB realitě, kde už nebudeme moci chybovat, protože budeme neustále testování umělou inteligencí a umělá inteligence eliminuje z virtuální reality vadné digitální subjekty, se kterým jsou problémy, dobrotu si bude muset každý zasloužit profesionální prací pro GVKB systém. 
!54!

reagovat

Ano, zrušíme daně

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 482 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 09. 2021, 17:15:29

https://gvkb.cz/optimalni-testovani-mozku/

Vita1971

Vita1971 | 26. 09. 2021, 17:02:05 | více příspěvků | napsat uživateli

Nezrušíme, protože bysme se neuživili v důchodu . . . zrušili si je cikáni, když nepracují !811!

uživatel eliminován | 26. 09. 2021, 16:51:44

https://gvkb.cz/

Vita1971

Vita1971 | 26. 09. 2021, 14:07:49 | více příspěvků | napsat uživateli

Nezrušíme, protože bysme se neuživili v důchodu . . . zrušili si je cikáni, když nepracují !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

amatérismusnásledekzaostalostprofesionalitamístoproblémpitomostminulostdílopříčina

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑