Diskuze a otázky - Ano, žijeme všichni v očistci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 09. 2022, 16:50:20 |

Ve snaze pro sebe pomocí výhod vytvořit ráj jsme pro sebe vytvořili očistec! Proměna opice na člověka byla možná díky tomu že opice žili mnoho tisíciletí v psychickém očistci.
!905!
Celý proces je o domestikaci, která promění svobodného tvora na ochočeného tvora, čím vyspělejší je člověk tím více je i ochočený díky výchově, výchova jako taková není dobrem ani zlem, problém je u výchovy v kontrole kvality, to, co je nekvalitní to nemá smysl draho a dlouho vychovávat!
!905!
Většina dětí, které se na světě narodí není kvalitní geneticky a psychicky, příčinou je degenerace způsobená tím že zde není mezi lidmi optimální konkurence. Z díla spatříme tvůrce, pokud zde není hodnotné dílo, tak příčinou je to, že zde nejsou hodnotní lidé a většina lidí na světě je evolučním odpadem.
!905!
Je snadné řešit vše povrchně ale takové řešení je k ničemu, je třeba jít do veliké hloubky a zde zjistíme že bez čipů do hlavy nemůžeme vyřešit naše problémy!
!905!
Díky čipům v hlavě budeme mít pod kontrolou všechny lidi na světě, takto zde skončí očistec a bude zde pro všechny virtuální ráj ve virtuální realitě, kde není možné způsobovat druhým nebo sobě problémy.
!905!
Skončí pro ubožáky možnost mít mnoho ubohých dětí, se kterými máme jenom mnoho problémů, umělá inteligence na rozmnožování vybere globálně ty nejlepší jedince po stránce genetické a psychické, takto zde vznikne nová generace lidí, co jsou mnohem lepší, než je současná zdegenerovaná generace lidí.
!905!
Stroje na práci a programy na řízení strojů, lidi zde budou jenom na to, aby pracovali jako umělci a vědci, protože budou mnohem evolučně vyspělejší. Stát už nebude sociálním ústavem pro lenochy a příživníky, ten, kdo nebude optimálně sloužit globální digitální společnosti, ten bude automaticky eliminován jako evoluční odpad.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 57 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑