Diskuze a otázky - Ano, z lidí se stali roboti, co mají místo mozku počítač

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 04. 2019, 12:44:50 |

!54!
Ano, přerozdělování stvořilo konzumní očistec. Aby mohla být společnost rozdělená na ty, co jsou nahoře a na ty co jsou dole tak zde musí být přerozdělování hodnot založené na nějaké ideologii která má koncovku ismus, jako je; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, dogmatismus, atd. Na počátku zde byli jenom dogmatické ideologie, ve kterých se věřilo na zázraky, s příchodem gramotnosti došlo k tomu, že dogmatismus nahradil většinou kapitalismus. Aby se těm co jsou nahoře mohli zvednout platy nebo zisky, tak se musí peníze vzít těm, co jsou dole, nadbytek je možný jenom díky nedostatku, ti co jsou nahoře parazitují díky přerozdělování na těch, co jsou dole.
V minulosti zde bylo mnoho snah o to, aby systém přerozdělování nedělal z pracujícího lidu otroky těch, co jsou nahoře, jenže ti co jsou nahoře mají k dispozici; policii, soudy, byrokracii, vězení, armádu, vědu, techniku, vysokoškoláky, atd. otrokům nakonec došlo, že jakýkoli odpor je marný a tak začali otroci konzumovat náhražky jako je; politika, náboženství, drogy, reklamu, pohádky, umění, počítačové hry, sociální sítě na internetu, atd. to neřeš, zapal si cigaretu a napij se slivovice. Život není boj, je to hra podle pravidel, která určuje situace, boj to je hra ve které se jde do extrémů. Všichni si plní svoje povinnosti a nikdo za nic nemůže, z lidí se stali roboti, co mají místo mozku počítač.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 526 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 04. 2019, 07:45:17

> skandian
OK

uživatel eliminován | 20. 04. 2019, 22:03:20

místo mozku z piva kostku!1278!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

dogmatismusideologiepřerozdělováníspolečnostkomunismuskoncovkamístopočítaččlověkkapitalismusfeudalismuspříchodmozekismusočisteckapitalissocialismusgramotnostpočátekrobotvětšinazázrakhodnota

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑