Diskuze a otázky - Ano, z čertů uděláme anděly

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 11. 2022, 06:15:07 |

Největší konkurence je mezi čerty v konzumním pekle, peklo je rozděleno na pět kategorií a nejlepší je první kategorie v této kategorii jsou čerti, co mají sekretářky a služebního řidiče.

Často se hovoří o pekelné pyramidě, kde na vrcholu jsou čerti první kategorie a dole v základech pyramidy jsou čerti páté kategorie, co mají díky bídě a problémům deprese, a myslí často na sebevraždu.

Mnohokráte zde byli snahy v pekle o svobodu a rovnost, jenže z čertů, co vypadají jako lidi anděly nikdo neudělá! Revoluce a války ukazují v nahotě to, že jsme čerti a že je naivní se snažit pomocí morálky a trestání z čertů učinit násilím anděly.

Povrch se může pokrytecky změnit, ale pod povrchem bude pořád hříšný čert, který bude chtít dělat zde čertoviny, jediná možnost je v globální digitalizaci, kdy každý čert vyplní na internetu dotazník a potom se jeho tělo v krematoriu eliminuje.

Andělé se budou se rozmnožovat jenom virtuálně kopírováním, pokud budou s inteligentním programem problémy, tak se on vymaže z virtuální reality.

Na fyzickou a psychickou práci zde budou jenom; stroje, roboti, programy atd. takto se vyřeší optimálně krize způsobená digitální zaostalostí, co bylo, to bylo, je třeba radikálně restartovat konzumní civilizaci, aby zde pravda a láska, zvítězila nad nenávistí a lží na věčné digitální časy.

Místo těla bude mít každý anděl počítač s linuxovou distribucí, napojený rychle na internet, je třeba konečně pochopit že největší hodnoty zde vznikají jenom díky inteligenci a spolupráci, lidské tělo není evolučně nastaveno na inteligenci a spolupráci, pokud něco nejde opravit tak se to musí logicky novým nahradit.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 170 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑