Diskuze a otázky - Ano, z čerta už nikdo anděla neudělá

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 05. 2019, 13:36:47 |

!31!
Konzumní civilizace je nemocnice a pokud konzumní civilizaci opustíte tak v divočině dlouho nepřežijete. Ve snaze se mít lépe než zvířata, jsme vytvořili nemocnici, které říkáme konzumní civilizace, nejsme nemocní jenom fyzicky jsme nemocní i psychicky, toužení se nám stalo soužením, mnohé je nám nedosažitelné a tak jsme z toho nemocní a buď se léčíme sami, nebo nás léčí pomocí léků lékaři. Základem je si přiznat to že jsi nemocný a že je třeba se změnit to čemu dáváš protekci.
Jenom bezcílně bloudíš životem a tak nemáš pro co zde žít, řešením není kouření cigaret a pití slivovice, řešením je poznat to v čem jsi lepší než druzí a rozvinout svůj talent tak, že už nebudeš dole a budeš nahoře. Pochop konečně to že život je hra a ty si musíš určit pravidla, podle kterých budeš tuto hru hrát, je pochopitelné že tvoji konkurenti ti budou škodolibě házet klacky pod nohy, jde o to odhodit vše co tě časově a ekonomiky zatěžuje tak že nemůžeš dosáhnout úspěchu, dobrota k cizím lidem je chybou, protože za každý dobrý skutek, je v životě spravedlivý trest.
Dej si veliký pozor na to abys neměl naivní představy o úspěchu, naivita je nejčastější příčinou neúspěchu, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, je to jako v rekalmě která ti zamlčuje nevýhody a ukazuje jenom výhody. Mnoho lidí neuspělo díky svému špatnému zdraví, nemocný logicky nemůže uspět v konkurenci se zdravími lidmi, vyjímkou je jenom monopolní politika, protože zde je vše o protekci a tak máme v politice nemocné amatéry a následkem je zaostalost a bída.
Nevěř na knihy a školení co slibují snadno a rychle existenční zázraky, vše co snadno a rychle nabudeš o to snadno a rychle i přijdeš. V mnohém to připomíná hubnutí, musíš mít pevnou vůli a to neustále, jinak po zhubnutí se brzo vrátí zase tvoje tloušťka. Pokud nemáš pevnou vůli pak ti už není možno pomoci, proč nemáš pevnou vůli díky které by jsi se uzdravil? Nemáš pevnou vůli protože máš v sobě mnoho špíny fyzické a psychické, vyrostl jsi ve špíně a tak ti špína nevadí a nesnažíš se jí eliminovat, z čerta už nikdo anděla neudělá.
!12!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 173 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑