Diskuze a otázky - Ano, z čerta přejmenování anděla neudělá

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 12. 2021, 04:54:57 |

Podívejme se vědecky a statisticky na peklo ve kterém žijí čerti, v okamžiku, kdy jsme se začali stydět ta to, jak vypadáme a co si myslíme se z nás stali čerti co žijí v pekle, slovo čert jsme nahradili slovem člověk a místo čerti říkáme lidi, je to podobné jako když si cikáni říkají Romové, protože název cikán není už pro ně populární.

Ve snaze o popularitu měníme u mnohého správné názvy, a tak místo pekla, je zde název civilizace, to že něco přejmenujeme je jenom pokrytectví, z čerta přejmenování anděla neudělá. Propaganda a cenzura je v pekle nutná, s čerty to po dobrém nikdy v pekle nešlo, problémem pekla je to že se snažíme draho opravovat zmetky, podívejme se na všemocné vládce pekla, jsou to staří a nemocní čerti co jsou často těžce nemocní.

Každý čert v pekle je evoluční zmetek, který nejde už evolučně opravit, problémem je to že zmetek vytváří zmetky, a tak je zde třeba pro čerty už 20 let stránka Zpovědnice, která je programovým neopravitelným zmetkem od té doby, co vznikla! Jak vlastně vzniká zmetek? Pokud zde není přirozená konkurence a je zde tak centralizace nebo monopol, tak následkem je příležitost k tvorbě zmetků, a tak zde vznikla bible.
!11!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 210 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑