Diskuze a otázky - Ano, všude je namáhavá práce na hovno

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 10. 2022, 05:37:20 |

Byl jsi evolucí vytvořen na to, aby tvoje geneticky ubohé tělo zpracovalo potravu na hovna a moč, jsi továrnou na ekologické levné hnojivo to je pravý smysl tvojí existence zde v tomto času a prostoru. Pro většinu pitomců, co mají v hlavě nasráno, je práce drogou, na které jsou závislí a následkem je to, že jsou nemocní tělesně a psychicky, práce za peníze je trestem za naši pitomost.

Podívejte se do přírody zde nikde není práce za peníze, ani zde nejsou války! Je třeba lidem práci za peníze zakázat, chceš pracovat tak za práci nic nedostaneš a nebudeš mít z práce ani žádné výhody a jistoty. Nejsou na světě peníze tak zde nejsou; inflace, daně, clo, poplatky, pokuty atd. na práci budou jenom roboti a umělá inteligence, po člověku nebude už nikdo chtít, aby chodil do školy nebo chodil do zaměstnání.

Lidi se z civilizace přemístí globálně do rezervací a zde budou všichni nazí a smyslem jejich života bude žrát a na vše srát, takto zde zvítězí pravda a láska na věčné digitální časy. Proč se stydíme nad tím je se třeba konečně zamyslet? Stydíme se, proto že máme v hlavě nasráno, a tak se z nás stali pitomci co myslí na pitomosti a dělají pitomosti, proto je nám ten druhý pitomec peklem!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 109 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑