Diskuze a otázky - Ano, vše je v politice dočasným zmetkem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 08. 2022, 11:41:58 |

V základních principech je si zde vše podobné, a tak zde existují podobenství a bajky, politika je podobná operačnímu systému Windows, který má pořád nějaké programové problémy, a tak se musí pořád aktualizovat nebo instalovat nové verze, a tak se z uživatelů stávají pokusní králíci.
!905!
Politici jsou programátoři, co se snaží lidem naprogramovat jejich život pomocí; zákonů, předpisů, norem, propagandy, cenzury, policie, soudů, vězení, byrokracie atd. je naivní věřit tomu že pokud půjdeme k demokratickým volbám všichni a budeme správně hlasovat abychom si zvolili správného prezidenta republiky a správné politické strany tak že nám bude všem líp protože budeme málo pracovat za veliké mzdy.
!905!
Ekonomika není loutka, kterou mohou politici snadno ovládat! Proč vlastně máme s ekonomikou neustále všude mnoho problémů a zvířata nemají s ekonomikou problémy? Problémem politiky a ekonomiky je; centralizace, monopol, teorie, byrokracie, pokrytectví, protekce, korupce, kasty, třídy, rasismus, extrémismus, vandalismus, drogy, totality, dogmatismus, propaganda, cenzura atd.
!905!
Je to celé o příčině a následku nebo o akci a reakci, jak si to uděláme takové to máme, pokud jsme politicky a ekonomicky slepí tak potřebujeme, aby nás vedl ten, kdo není slepý politicky a ekonomicky, je těžké popsat slepému to co vidíme, když on je od narození slepý v tom je příčina toho že slepý vede slepé, a to logicky nefunguje. Jak vlastě došlo k tomu, že většina lidí na světě je politicky a ekonomicky slepá?
!905!
Problémem je zde chybná výchova v rodině a škole, je vědecky doloženo že prvních pět let našeho života určuje náš osud, pokud je prvních pět let našeho života ubohých tak se z nás stávají logicky ubožáci, co jsou slepí politicky a ekonomicky, jablko nepadne daleko od stromu o tom je genetika a výchova.
!905!
Potřebujeme zajistit u dětí kvalitní genetiku a kvalitní výchovu, jiná cesta do lepší budoucnosti pro nás není, bez kvalitních lidí zde bude pořád jenom všude blbá nálada a jenom pitomci zde budou věřit na politické a ekonomické zázraky. Za každý dobrý skutek je zde trest, dobrotu si musí každý politik zasloužit, z díla poznáme to, jestli je politik slepý nebo jestli není slepý k tomu, jak se žije dělnické třídě.

reagovat

Ano, vše je v politice dočasným zmetkem

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelé

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 312 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 08. 2022, 10:57:50

!905!

Vita1971

Vita1971 | 20. 08. 2022, 18:57:48 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni psychopate

uživatel eliminován | 18. 08. 2022, 11:44:16

Pravda je jako zrcadlo, které objektivně ukazuje vše takové, jaké to objektivně je.
!737!
!785!
!905!
!955!
!973!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

politikazákonživotpředpisuživatelkrálíkvězenísystémzmetekpomocnormaverzecenzurapodobenstvíproblémsoudbajkawindowsbyrokraciepolicieprincipprogramátorpolitikpropaganda

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑