Diskuze a otázky - Ano, vše je v evolučním pohybu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 09. 2022, 05:21:18 |

Mění se; počasí, systémy, programy, informace, kultura, civilizace, ideologie, politika, náboženství, móda, technika, věda, učebnice, lidi, města, výrobky, služby atd. tento konzumní systém je postaven na plnění úkolů, aby se mohlo v nás a okolo nás splnit nekonečné množství úkolů, tak se musí vše pohybovat a měnit, vše je zde proto nejisté a jenom naše smrt je zde jistá.
!905!
Často je zde naivní snaha pohyb všeho násilně zpomalit nebo zastavit, vytváříme tak; konzervy, lednice, vězení, politiku, náboženství, vědu, módu, pohádky, reklamu, dezinformace, centralizace, přehrady, hranice, ploty, trezory atd. je to ale marnost, pohyb ničím trvale nezastavíš! Naše schopnosti a možnosti jsou limitované a tím všechny snahy o to zastavit pohyb jsou naivní a marné, v současnosti vše spěje k optimalizaci a globalizaci, lidi už mají dost toho, že se zde plýtvá hodnotami, a ničí se hodnoty.
!905!
Přichází doba umělé inteligence a robotů, najednou robot prezident bude vyznamenávat roboty, práce za mzdu nikde na světě pro lidi nebude, najednou bude člověk v civilizaci nepřizpůsobivým příživníkem, to povede k odsunu lidí z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasný evoluční experiment trvale zde jsou jenom evoluční změny. Ano, vše je v evolučním pohybu! Minulost nezměníme, v současnosti žijeme, o budoucnosti nic nevíme!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 44 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑