Diskuze a otázky - Ano, už bylo dost dogmatických psychopatů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 06. 2019, 19:11:40 |

Ano, už bylo dost dogmatických psychopatů. Pravopis je mi přes školní prázdniny ukradený. Je mnoho lidí, kterým vadí na internetu pravopisné chyby, zajímal jsem se do hloubky o psychiku těchto lidí, a zjistil jsem že to jsou psychicky těžce nemocní lidé, co v životě selhali, díky svojí špatné psychice, a tak mají velikou radost z toho, že někdo udělá drobnou pravopisnou chybu, a oni jej mohou na to upozornit.

V mnohém se to podobá upozorňování na to, že nemluvíte spisovně a nemáte správný přízvuk. Je to celé o tom, čemu dáme priority, jestli obsahu sdělení, nebo kvalitě sdělení, jaký má ale význam kvalita tam, kde z našeho sdělení nemáme žádný užitek.

Kvalitní sdělení se vyplatí u populární knihy, ze které má autor ekonomický užitek, když na sociální síti něco napíši, tak z toho nemám žádný užitek, mohu sice použít program na kontrolu pravopisných chyb, bohužel tento program není dokonalý, a mnoho chyb přehlédne, protože náš jazyk je zbytečně složitý.

Perfekcionisté by nejraději oblékli lidi do jedné globální uniformy, a na čela by dali lidem QR kódy, lidi nejsou roboti na baterky, už bylo dost dogmatických psychopatů, co se stali v totalitě diktátory a tak udělali mnoha lidem ze života očistec. Můj vzkaz těm kterým vadí to, že na sociální síti, dělám ve spěchu pravopisné chyby je, právě začali školní prázdniny, a tak se nechovejte přes školní prázdniny, jako přísní učitelé češtiny ve škole.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 95 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑