Diskuze a otázky - Ano, úspěšný je ten, kdo ví co je potřeba a co není potřeba

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 06. 2019, 20:26:25 |

Ano, amatér myslí a profesionál nemyslí. Vysvětlím to na podobenství, je to jako s balením zavazadla na dovolenou, profesionál si zabalí to co bude potřebovat a nezabalí si to co nebude potřebovat na dovolené, profesionál má z praxe ověřeno co je potřeba zabalit a co není potřeba zabalit. Na stejném principu funguje i politika a ekonomika, úspěšný je ten kdo ví co je potřeba a co není potřeba.

Podívejme se na naši zaostalou vládu složenou většinou z bývalých soudruhů, která neví co je potřeba udělat a co není potřeba udělat, aby zde nebyla blbá nálada. Soud u nás rozhodne chybně, o tom že se hodnotný člověk zavře na mnoho let do vězení, a neuvědomí si to, že tím dochází k obrovskému plýtvání hodnotami, do vězení je třeba zavřít nehodnotné lidi, které nikdo nechce zaměstnat. Je to jako by špatný hospodář zavřel trvale do skladu hodnotný drahý nový traktor jenom proto, že se ten traktor jednou porouchal.

Nad státem není už nikdo, kdo by mohl zavřít do vězení; prezidenta, krále, duchovního vůdce, atd. to se musí globálně změnit, bude zde GVKB umělá inteligence která bude kontrolovat všechny státy na světě a bude do vězení zavírat mocné lidi ve státě, co mají imunitu. Lidi dostanou globálně do hlavy kontrolní GVKB čipy, aby nemohli nijak podvádět globální umělou inteligenci.

Už se nebude vyrábět to, co škodí lidskému zdraví nebo ekonomice, ani se nebudou vyrábět zbraně. Na myšlení a řízení zde bude GVKB systém, a lidi zde budou na to, aby sloužili pokorně od narození do smrti jenom GVKB systému, ten kdo nebude pracovat optimálně pro GVKB systém, ten nebude ani jíst a nebude mít kde spát. GVKB systém vám řekne, co si zabalíte do zavazadla na dovolenou, takto skončí zaostalá doba, ve které idioti říkali jako omluvu, já jsem myslel a proto jsem to posral.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 479 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 06. 2019, 19:16:43

> Reditel_zemekoule
Blbá nálada u zaměstnanců je dlouhodobý problém který nikdo na světě nedokázal optimálně vyřešit, zaměstnavatelé nejsou spokojení se zaměstnanci a zaměstnanci nejsou spokojení se zaměstnavateli, příčinou je veliká vzdálenost mezi zaměstnavateli a zaměstnanci. Problémem je rozdělení na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, porovnejme práci skladníka a práci senátora.

Skladník přijde domů, a je vyčerpaný tělesně a psychicky, navíc má mnoho dluhů, senátor přijde domů a je odpočinutý a má na kontě mnoho milionů. Je třeba zrušit globálně všechna dělnická místa a dát mizernou dělnickou práci inteligentním autonomním robotům, každý zde bude dělat jenom; senátora, poslance, ministra, předsedu vlády, prezidenta, diplomata, soudce, notáře, právníka, profesora, ředitele, celebritu, ekonoma, poradce, administrátora, atd. a tím skončí blbá nálada u zaměstnanců.

Reditel_zemekoule

Reditel_zemekoule | 28. 06. 2019, 10:56:26 | více příspěvků | napsat uživateli

!876! to je kravina......... úspěšný je ten, který dokáže ostatním vnutit pocit, že to, co vytváří je pro ostatní nepostradatelný !876!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

potřebaprofesionáldovolenápodobenstvíamatérbaleníekonomikapolitikavětšinaprincipzavazadlopraxevládastejné

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑