Diskuze a otázky - Ano, psychopat často exploduje

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 12. 2021, 08:05:55 |

Srážka s psychopatem je dneska častá, a tak je třeba konečně začít s tím že se vědecky podíváme na to co ke to psychopat? Slovo psychopat znamená, psychicky mrtvý člověk, psycho to je psychologie, a pat to je patologie neboli smrt, jak dochází k tomu, že je člověk psychicky mrtvý to jistě musí mít nějakou příčinu?

Příčinou je poznání toho, že když to nejde realizovat po dobrém tak se to realizuje po zlém, a tak se se z lidské bytosti stane mrtvý stroj na násilí! Pokud se ve zvířecí smečce stane nějaký jedinec psychopatem tak musí smečku okamžitě opustit, a to pro něj znamená rozsudek jisté rychlé smrti, protože jako samostatný jedinec nedokáže v divočině dlouho existovat.

Tak jako se stane psychopatem subjekt, tak se může stát i psychopatem objekt složený ze subjektů, zde hovoříme o dogmatické totalitě, která se snaží pomocí násilí dosáhnout svých egoistických cílů, a tak agresivně napadá konzumní společnosti ve svém okolí mnoha způsoby. Minulost naší konzumní společnosti je plná násilí a tím jsme se evolučně dostali do začarovaného kruhu násilí mocných k bezmocným!

Tak jako je všude na světě alkohol a tabák zatížen velikými daněmi, tak je třeba zatížit velikými daněmi i veškeré zlo v nás a okolo nás, řekneš neslušné slovo a okamžitě se ti zvýší daně, každý dostane do hlavy GVKB kontrolní čip, který bude odesílat informace do kontrolního globálního GVKB systému.

Psychopati budou zatížení; daněmi, poplatky, pokutami atd. natolik že se z nich stanou ekonomičtí ubožáci bez domova, na hrubý pytel se musí dát hrubá záplata! Pro nikoho na světě nebude už imunita nebo výjimka, pokud psychopat nezaplatí veliké pokuty za svoje chyby v termínu, tak jej GVKB čip usmrtí ve spánku, nejsou psychopati tak nejsou s psychopaty problémy.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 249 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑