Diskuze a otázky - Ano, popularita to je mediální divadlo

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 07. 2022, 15:43:25 |

!1394!
Jsou čipy do hlavy moderní otroctví? To tvrdí odpůrci čipů do hlavy, ti, co čip už dostali a dlouhodobě otestovali tvrdí, že je to moderní droga, bez které nejde žít. Vždy zde byl strach z toho, co neznáme je to jako s kouzlem, když poznáme tajemství kouzla tak kouzlo přestane být kouzlem. Máme se zde na ostrově Korsika velmi dobře, ale nemáme už popularitu a moc, stali se ze všech světových prezidentů a předsedů vlád, jenom bohatí turisti na doživotní dovolené.
!973!
Popularita a moc to je jenom mediální divadlo, ve skutečnosti vše řídí všude jenom programy, ti, co měli štěstí zde získali dočasně popularitu a moc. Všimnul jste si toho, jak se zlepšuje zdravotní stav všech světových prezidentů a předsedů vlád, díky tomu že už nemají strach a starosti, mohou si zde užívat naplno života bez zvědavých novinářů s milujícími krásnými mladými ženami co mají v hlavě čip.
!955!
Žena s čipem v mozku, to je ten lék, který jsme potřebovali, dokud neměli ženy v hlavě čip, tak jsme s ženami měli jenom peklo. Podle statistik se zlepšuje všude i ekologie, lidi s čipem v hlavě žijí asketicky a tím nespotřebovávají tolik zdroje a zboží, navíc se globálně eliminovalo mnoho lidí, co zde byli ekonomickými příživníky.
!785!
Nebude to trvat evolučně dlouho a ti co zde jsou jako prezidenti a předsedové vlád stářím zemřou a tím zde na světě už budou jenom lidi s čipem v hlavě, jsme zde jako v zoologické zahradě a bez dětí co nemají čip v hlavě zde evolučně zanikneme. Vše je zde evoluční experiment.
!737!
Nejde si nevšimnout nástupu autonomních robotů a umělé inteligence, roboti budou rychle globálně přibývat, a to logicky povede k tomu, že lidi s čipem v mozku začnou rychle ubývat a skončí to evolučně tak že zde místo lidí budou jenom autonomní inteligentní roboti na akumulátory, starý model robota nahradí po krátké době nový model robota, to je evoluce.
!905!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 80 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑