Diskuze a otázky - Ano, peklo je plné čertů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 12. 2021, 07:40:28 |

Stroje neznají dobro a zlo, jejich mrtvá existence je bez pravdy a lásky, drogy umí proměnit lidi ve stroje bez pravdy a lásky, to vedlo k tomu, že zde vzniklo evolučně peklo plné čertů, co kouří cigarety a pijí slivovici.

Čert je čertům peklem o tom to v pekle je, dobrota je pekle žebrota, a tak zde jsou konflikty a války, protože čerti mají v hlavě peklo. Politika a ekonomika v pekle je jako operační systém Windows, neustále zde jsou; aktualizace, záplaty, restartování, nové verze atd. nové verze požadují i nové počítače, a tím počítačem jsou čerti.

Čerti se evolučně už nemohou zdokonalit, protože dosáhli evolučního vrcholu, a proto evolučně vzniknou noví čerti co se budou vyrábět v továrnách po milionech z kovu a umělé hmoty, půjde o autonomní inteligentní roboty na akumulátory.

Robot prezident bude vyznamenávat roboty, genetičtí čerti se přemístí z civilizace do rezervací a zde se oddělí samci od samic, aby se už čerti nerozmnožovaly jako egoistický invazní druh, vše je zde z pohledu evoluce dočasným evolučním experimentem, a tak se staré peklo nahradí za nové digitální robotické peklo.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 221 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑