Diskuze a otázky - Ano, obléhání Pražského hradu politiky začalo

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 11. 2022, 16:07:41 |

Právě skončila pro politiky možnost se zaregistrovat na místo prezidenta republiky, kdo zaváhal má smůlu a může to znova zkusit až za pět let. Volba prezidenta mi připomíná volbu královny krásy, pověz mi zrcadlo, kdo je nejkrásnější to každý zná, jak to dopadlo v pohádce. Dneska bychom se ptali kouzelného zrcadla, kdo bude zvolen prezidentem naší republiky v roce 2023? Souboj kandidátů je o jejich popularitě, prezident je u nás živým maskotem, který nemá žádné pravomoci, a jenom reprezentuje naši republiku ve světě.

Všemu zde vládnou programy a ti co programy vytvářejí, stát to je naprogramovaný ekonomický konzumní systém a čím lépe je naprogramovaný, tím lépe funguje a tím se i lidi ve státě mají lépe a nemají tak blbou náladu. Není zde; feudalismus, socialismus, kapitalismus, humanismus, dogmatismus, populismus atd. je zde všude jenom egoismus, ten druhý je egoista, protože každý egoista si zde hraje na altruistu! Být prezidentem to je pro egoistu vrcholem jeho seberealizace, je to jako ve sportu získat olympijskou zlatou medaili. 

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 193 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 9. 11. 2022, 08:39:58

Dneska už jenom specialista dokáže poznat rozdíl mezi informací a dezinformací, zakázané ovoce v ráji to byli dezinformace, jakmile Adam a Eva pojedli zakázané ovoce, tak se začali stydět za nahotu těla a psychiky, a proto byli evolucí z ráje vyhnáni do pekelného očistce ve kterém není pravda a láska. Malé děti jsou krásné do té doby, než jim konzumní peklo dezinformacemi vymyje mozek a promění tak anděly na čerty, začíná to pohádkami a končí to reklamou na pitomosti.

Sociální sítě na internetu neustále bojují s dezinformacemi, je to marný boj, protože z čertů nikdo anděly neudělá! Lhaní je jako stín, před kterým nejde utéci, ten druhý je lhář a kdo lže ten i krade, jak by civilizace vypadala, pokud by lidi nemohli lhát a krást? Taková svatá civilizace by ekonomicky nefungovala, protože by to byla dokonalá globální totalita, čím více lidi mohou lhát a krást tím lépe civilizace funguje, dobrota je žebrota to je třeba konečně pochopit. 

Vita1971

Vita1971 | 8. 11. 2022, 17:45:56 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Ano, jsi už ted prezidentem !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

prezidentvolbarepublikazrcadlokrálovnasoubojrokmístoživásmůlapohádkamúzakrásapopularitamožnostmaskotobléháníletkandidáthrad

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑