Diskuze a otázky - Ano, nikomu to nepřijde divný, že je tu něco špatně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 07. 2022, 06:50:14 |

Já už nevím, jak v tomhle konzumním světě mám optimálně žít, žiju normálně realitou, mám koníčky a většinu času trávím venku les příroda atd. Jenže problém je že ta doba se už tak změnila že vidím, že většina lidí už žije jen sociálníma sítěmi a že to co je venku je nezajímá, kamarádi známý to není vůbec už takový jako dřív že jsme chodili kamkoliv, ale teď venku pusto mrtvo žádný lidi nic.
!905!
O víkendu už tu ani neprojede žádný auto, fakt nechápu, kam tohle spěje. To člověk má strach i o budoucnost že si nikoho ani nenajde celý život bude sám a bude muset přežívat, aby z toho všeho nezcvokl ze samoty a z toho hnusu. A to člověk se snaží komunikovat přes Facebook, ale snažím se tam být prostě co nejmíň, ale i tam ty lidi už nekomunikují každý je zahleděn do sebe a taková sobeckost je a nikomu nic nezajímá každý se jen stará o sebe.
!905!
Ještě za socialismu to bylo fajn, ale to, kam to dospělo v kapitalismu je veliký problém. Přijde mi to jako kdyby lidi psychicky vymřeli úplně. Člověk je pořád sám a pořád přemýšlí, jak se z toho dostat ven a normálně žít, ale když žiju v nějaký virtuální bublině a bere se to už jako normální věc tak s tím člověk vůbec nic nezmůže.
!905!
Když jsem byl v pubertě to byl úplně jiný život přišlo mi, že jsme si všichni byly blíž a že jsme se k sobě umělo líp i chovat že byla nějaká lidskost a dnes nic prostě mi přijde ta doba taková bez života taková zvrácená divná. A na sociálních sítí už nebudu, krade to čas bolí mě z toho hlava stejně si nemáte, s kým co říct, furt dokola samé pitomosti. 
!905!
A jak sleduju, tak lidem i dochází slovní zásoba, jak se lidi spolu nebaví nemluví a žijí jen ve virtuálním světě ale i lidskost se vytrácí i to že si člověk ničeho neváží a vše se bere jako samozřejmost. Jsem takový, jak mě rodiče vychovali nejsem pitomec, nic ale tady člověk se i vzpomene že váš kamarád kamarádka má svátek a prostě mají na háku neváží si toho. Prostě nevím chtěl jsem se odstěhovat, ale každý mi říká, čím si jako pomůžu je to úplně všude tenhle tento styl ubohého života. 
!905!
Fakt strašný to i zvířata se mají líp jak lidi, a to co se děje a veliká inflace mi přijde že svět je úplně v háji. Nikdy jsem si nemyslel že tyhle blbosti budu jednou řešit a že to dospěje až někam až sem. Jako jo člověk z toho depky má ale stejně s tím nic neudělá, ale je to strašný zahul na psychiku. Jen se mě každý stěžuje, jak nemůže vyžít a jaký má existenční problémy. Ale jak sleduju i ty známý všichni se úplně odcizili prostě vůbec nic už zvláštní doba taková úplně bez života a nikomu to nepřijde divný, že je tu něco špatně.
!905!
Znám hodně lidí, který smýšlí stejně a mají stejný pohled, ale co z toho akorát vás to uklidní, že nejste sami, co to vnímají takhle a že nejste z toho už cvok. Mě dělá radost jen koníček jinak mě nic jiného radost v tomhle dnešním světě nic nedělá hlavně nemáte za kým jít, a znáte jen ubohou práci. Z práce domů a zítra zase do ubohé práce jak ubohý robot na baterky žádný život plný lásky a štěstí a roky rychle letí ať se snažíte sebevíc stejně to už neovlivníte, a najednou je zde nemoc a smrt.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 97 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑