Diskuze a otázky - Ano, není žádný rozdíl mezi pravicí a levicí v politice

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 07. 2022, 08:30:03 |

Jízda hromadnou dopravou v nahotě odhaluje realitu, ve které žijeme, je zde často problém si během jízdy sednout a někteří cestující brání ostatním v nastupování a vystupování, další problém je zde s kočárky a invalidy. Je zde neustále snaha jednat s lidmi jako by to byli ovce, války a pandemie jsou následkem toho že se s lidmi jedná jako by to byli ovce o které se stará elita která si hraje na svaté pastýře.
!905!
Nevěřte tomu, že víra dokáže zázraky, zázraky jsou možné v našich snech nebo v pohádce, neustále je zde snaha dělat z lidí pitomce pomocí propagandy a cenzury, není žádný rozdíl mezi pravicí a levicí v politice, protože všem politikům jde jenom o to získat výhody a mít se tak dlouho dobře, voliči jsou pro politiky jenom ovce. Vše, co není v souladu s lidovou moudrostí, to je jenom propaganda a cenzura kterou používá mocná a bohatá elita k tomu, aby mohla snadno z lidí udělat pitomé ovce.
!905!
Všude kde jsou daně tam vládne levice, to znamená že vláda pravice je utopie, protože pravice musí požadovat zrušení daní, a to žádná pravice neudělá, logicky čím větší se někde platí daně tím více je vláda levicová. Daně přicházejí s přelidněním, a tak čím větší je přelidnění tím větší jsou daně, vše zde jsou příčiny a jejich následky, jak optimálně vyřešit přelidnění to je zásadní politická a ekonomická otázka? Zavedeme globálně optimální bodování lidí a ten kdo bude mít podprůměrné bodování, ten bude eliminován jako genetický odpad, pro nikoho nebudou výjimky a imunita.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 240 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 12. 07. 2022, 11:08:14

!955!

Vita1971

Vita1971 | 11. 07. 2022, 18:37:02 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Takový píčoviny může vymýšlet jen psychopat Azazel alá Vít Kouba krycím jménem !811!!811!!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

jízdaovcečlověkproblémlevicesnahapastýřpolitikaběhkočáreknásledeksvatárealitanastupovánípraviceinvalidarozdílelitacestujícívystupovánípandemievírazázrakostatnídopravanahota

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑