Diskuze a otázky - Ano, nemoci se snadno přenášejí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 12. 2021, 10:59:57 |

Mnoho lidí si naivně myslí že jsou zdraví, ve skutečnosti neznají svůj zdravotní stav do hloubky, rodíme se všichni už s mnoha nemocemi, které už nejde vyléčit! Ano, nemoci se snadno přenášejí, s příchodem pandemie Covid-19, která trvá globálně už dva roky si začínáme všichni uvědomovat, jak málo stačí k tomu abychom těžce onemocněli a potom zemřeli.

Každá nemoc se projevuje tím, že nemůžeme optimálně fungovat jako kdybychom byli zdraví, nemoci poškozují jak tělo, tak i naši psychiku. Nemoci zde existují od té doby, co zde existuje život na této planetě, a tak nemoci postihují nejenom člověka, ale postihují i jiné formy života, nemoc je opakem zdraví, vše je zde o protikladech!

Technik vnímá nemoc jako technickou závadu, něco se pokazilo a je třeba najít to co se pokazilo a potom to opravit, nebo za nové nahradit. Jak je možné to, že se nemoci, tak snadno přenášejí? Je to celé o zabezpečení systému před tím, co je systému nebezpečné, proto vznikají zabezpečovací systémy, které chrání hodnoty před nebezpečím.

Je mnoho špatných zaměstnání, co jsou špatně zaplacená, kde nejsou zaměstnanci chránění před nebezpečím, a tak je tam mnoho; nemocí, depresí, úrazů atd. ve válce nebo při terorismu umírá mnoho lidí, proto že všechna běžná zabezpečení selhala. Mír je válka vedená jinými prostředky, tam kde je život tam je i nebezpečí, které život násilně nějak ohrožuje.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 203 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑