Diskuze a otázky - Ano, nahradíme amatérismus za profesionalitu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 12. 2021, 05:14:45 |

Každý chce být egoisticky nahoře v ráji a nikdo nechce být dole v pekle o tom je evoluční proces! Kariéristické závody zde musí být pod globální optimální kontrolou, vše je o tom, jak si to uděláme takové to i máme, dobrotu si zde musí každý zasloužit, nemůžeme zalévat plevel a krmit lháře a zloděje. Vše je o tom, co milujeme, a tak se tomu i mnoho věnujeme, pokud milujeme pitomosti tak sez nás stávají pitomci!

Největší naší pitomostí je idealismus, realita není ideální, protože dobrota je žebrota, neustále z reality unikáme do iluzí pomocí víry v zázraky nebo pomocí drog, následkem je amatérismus, který nefunguje ekonomicky a politicky! Vše je o příčinách a jejich následcích, pokud děláme chyby tak následkem jsou problémy, chybujeme, protože jsme praxi nahradili za teorii, teorie ale v praxi nefungují!

Nutně potřebujeme začít využívat umělou inteligenci a roboty, nenarodili jsme se jako bezmocné ovce, se kterými si mohou dělat mocní pastýři co je napadne, jde o to, aby naším novým pastýřem byla umělá inteligence spolupracující s roboty. Každý dostane do hlavy inteligentní GVKB čip napojený bezdrátově na globální umělou GVKB inteligenci, čip mozek odpojí od reality, aby už mozek nemohl dělat amatérské chyby.

Z hříšníků se tak globálně stanou svatí andělé, co žijí v psychickém ráji, takto zde na věčné časy zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí. Civilizace je o tom nahradit amatérismus za profesionalitu, zájem celku je nad zájmem jednice, místo jmen a titulů budeme mít jenom globální číslo, takto se nuly promění ve veliká čísla. Abychom neplýtvali GVKB čipy na jednice, co si čip nezaslouží tak zde bude nejprve otestování v nemocnici, vadný genetický materiál se eliminuje v krematoriu.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 112 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑