Diskuze a otázky - Ano, myslet znamená hovno vědět

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 12. 2021, 09:14:34 |

Dogmatické totality myslí nejvíce na to, jak vše v dogmatické totalitě násilně chybně měnit, protože veliké hovno o skutečné realitě vědí, a následkem je to, že život lidí v dogmatické totalitě je na veliké hovno. Vše je o tom že z díla spatříme tvůrce, pokud je tvůrcem díla amatér tak dílo je na veliké hovno, podívejte se do přírody zde nejsou amatéři, a tak příroda nemá problémy jaké mají lidi v dogmatické totalitě.

Podívejme se na to, že co je v jednom státě správné to je v jiném státě chybné, každý stát si vytváří svoje subjektivní zákony a nutí násilím lidi, aby tyto chybné zákony respektovali a dodržovali, jakýkoli odpor proti chybným státním zákonům je naivní a marný! Všude kde jsou zákony, které musí lidi dodržovat tam je dogmatická totalita, život lidí je hra podle zákonů a pravidel, pokud jsou zákony a pravidla chybné tak následkem je to že lidi chybují.

Války v nahotě odhalují to, že jsou zákony a pravidla chybné, a tak používáme antikoncepci, protože život už zde nemá koncepci. Všechny lidské zákony jsou postaveny na tom, že je zde násilné rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti! Co se ale stane, pokud naprogramujeme umělou inteligenci a začneme vyrábět autonomní inteligentní roboty na akumulátory?

Logicky začne globální nahrazování lidí za umělou inteligenci a roboty, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak dostanou roboty! Je naivní představa že zde budou roboti živit lidi co nepracují, lidi se optimálně eliminují, nejsou na světě lidi tak zde logicky už nejsou s lidmi problémy, člověk to byla evoluční testovací verze, co se nepovedla, a tak finální verzí bude robot, jakýkoli váš odpor proti robotům je naivní a marný, už nebudete muset řešit problémy s tím, že zde jsou války a pandemie.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 160 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑