Diskuze a otázky - Ano, Miloš Zeman je těžce dlouhodobě nemocný

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 12. 2021, 16:01:08 |

Miloš Zeman se narodil se 28. září 1944 v Kolíně. Jeho matka, Marie Zemanová, byla učitelka, otec Josef Zeman byl poštovní úředník. Rodiče se v jeho dvou letech rozvedli, dále vyrůstal jen s matkou a babičkou. Podívejme se na život MiIoše Zemana z pohledu lékaře, když měl Miloš Zeman nastoupit na vojnu tak dostal modrou knížku, (průkaz o neschopnosti k vojenské činné službě).

To jasně dokazuje to, že se narodil už jako geneticky nekvalitní člověk a je logické že zde už není žádná možnost zdravotní stav zlepšit. Velikým problémem je u Miloše Zemana lenost a konzumace alkoholických nápojů a kouření cigaret, co se týče jídla tak nejedl nikdy dlouho zdravě. Miloš Zeman netrpí jenom Cukrovkou, ale má i mnoho dalších těžkých nemocí!

Ve svých 77 by měl být podle toho, jak je těžce nemocný už dlouho mrtvý, je to veliký zázrak, že není už deset let mrtvý. Obrazně mi Miloš Zeman připomíná můj první notebook HP 2133, koupený roku 2008, byli to vyhozené peníze z okna, nechápu, jak mohlo dojít k vyrobení tohoto pitomého notebooku?
!5!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 233 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑