Diskuze a otázky - Ano, mezi protiklady je napětí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 12. 2021, 09:06:50 |

S příchodem digitalizace se začalo vše rychle evolučně měnit, evoluční vývoj probíhá v evolučních vlnách, každý veliký vynález vytvoří velikou evoluční vlnu, která mnohé změní. Tím, jak se mění čas a prostor ve kterém existujeme tak se mění logicky i geneticky lidi a jejich konzumní kultura.

Války nám odhalují evoluční změny, armády vždy měli k dispozici vyspělé zbraně, pomocí kterých dosahovali úspěchu, mír je válka vedená jinými prostředky. Život to je boj o existenci, to, co evolučně nebojuje o existenci, to logicky degeneruje a následkem nemoc nebo pandemie je, vše zde jsou protiklady, mezi kterými je napětí a tato energie příčinu a následek způsobuje.

Bohem zde všemu jsou vesmírná a přírodní pravidla která se nemění podle situace, lidská pravidla se neustále mění podle situace, a tak se logicky často porušují. Klasické knihy odhalují v nahotě naše evoluční chyby, cenzura způsobuje to, že nemáme informace, a tak se z nás stávají hlupáci, monopoly způsobují že nemáme peníze, a tak se z nás stávají žebráci.
!5!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 192 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑