Diskuze a otázky - Ano, máme blbou náladu, protože nám schází pravda a láska

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 08. 2022, 05:52:27 |

Přichází nová doba virtuální, začalo to televizí a dneska je zde běžný internet, který začal měnit konzumní svět a tím se začali měnit logicky i lidi, veliká rychlost změn je zde díky; optimalizaci, modernizaci, automatizaci, digitalizaci, globalizaci atd. V něčem postupuje evoluce rychle a v jiném postupuje pomalu, rychle se mění internet a pomalu se mění naše staré ideologie.
!905!
Neustále zde jsou konflikty mezi protiklady, a tak mír je iluze, protože život je založen na konfliktech v nás a okolo nás, konflikt porušuje zavedená pravidla, a tak je snaha konflikty zablokovat a tím přichází uniformita a z lidí se stávají nuly které jsou centrálně elitou ovládané.
!905!
Proč je život plný konfliktů? Z cizího krev neteče, jsme si cizí, a tak problémy řešíme násilím, vše je o situaci, protože myslíme a jednáme podle situace, máme blbou náladu, protože nám schází pravda a láska. Každý řeší otázku seberealizace, aby se měl lépe, než se mají ostatní, problém je v tom že štěstí zde existuje díky neštěstí, aby zde mohl být pro elitu ráj tak zde musí být pro ubožáky peklo, kariéristické závody mají za následek naši blbou náladu, protože nám schází pravda a láska.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 80 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑