Diskuze a otázky - Ano, lidi už nedělají chyby

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 07. 2022, 06:40:53 |

Naše problémy jsou následkem toho že chybujeme, je vůbec možné nějak zajistit, aby lidi nedělali chyby? Podívejme se na programy a databáze ve kterých je mnoho chyb z mnoha příčin, proto vznikla optimalizace, která chyby eliminuje, podívejme se na knihy, pokud bychom knihy podrobili optimalizaci tak by průměrná kniha místo 300 stran měla jednu stránku, proč vlastně nejsou knihy optimalizované?
!905!
Optimalizace by snížila hodnotu knihy, a tak by ti co píší knihy přestali knihy psát, protože by se jim to nevyplatilo. Lidová moudrost to jsou optimalizované knihy kdy jedna věta vydá za mnoho stránek v knize, podobná je situace s filmy kdy by dlouhý film po optimalizaci trval jenom několik minut, a tak by film už neměl pro diváky velikou hodnotu. Podívejme se na počet státních zaměstnanců, po optimalizaci by zde zbylo jenom 1 % státních zaměstnanců.
!905!
O takovou velikou optimalizaci státní zaměstnanci pochopitelně nestojí, nebo se podívejme na přelidnění a degeneraci, po globální optimalizaci by zde místo 8 000 000 000 lidí na světě bylo na světě jenom 8 000 000 lidí tím by hodnota lidí rychle stoupla. Nic nového pod sluncem podívejte se do přírody zde neustále dochází k optimalizaci, a tak příroda optimálně funguje, pokud do ní pitomý člověk násilně nezasahuje.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 173 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑