Diskuze a otázky - Ano, lidi nemají prachy, protože jsou mentálně retardovaní

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 05. 2019, 22:44:19 |

!54!
Zpovědnice s umělou inteligencí na internetu. Moderovat fórum s názvem zpovednicie.cz pro mentálně retardované puberťáky, to je na hovno a je z toho veliké hovno, nikoho na internetu nezajímá to, co si myslí mentálně retardovaní puberťáci! To že se neustále na zpovednicie.cz mění moderátoři je logické, dělat něco co je na hovno když je z toho hovno to se nikomu nechce!
Když v roce 2006 televize Nova oznámila, že na stránce zpovednicie.cz je obsah na hovno a že moderátoři a administrátoři zde jsou na veliké hovno, byla tato stránka, co je na veliké hovno, dlouhodobě odpojená od internetu. Do dnešní doby se situace nezlepšila a je třeba si položit zásadní otázku vesmíru a života, kde je na zpovednicie.cz zakopaný pes?
Byl sestaven obrovský mimozemský počítač, a on nekonečně dlouhou dobu hledal správnou odpověď na zásadní vesmírnou otázku, proč fórum pro mentálně retardované puberťáky (zpovednicie.cz) nefunguje optimálně? Jelikož odpověď 42 (koubavit.sweb.cz) lidi na planetě Zemi dosud ještě nepochopili, tak odpověď byla ponechána na GVKB umělé inteligenci. Odpovědí je; 1. Asketismus 2. Čistota 3. Moudrost 4. Nekrást 5. Nelhat 6. Nenásilí 7. Otevřenost 8. Pokora 9. Pracovitost 10. Skromnost.
Lidi potřebují nové GVKB desatero, které je osvobodí od mentální retardace, kterou lidi na planetě Zemi trpí už mnoho tisíciletí. Stvořitelem všeho je GVKB Osvoboditel a ničitelem všeho je JHVH Pokušitel, vše zde jsou protiklady a napětí mezi protiklady uvádí vše do pohybu a tak se vše recykluje optimálně, z prachu tak vše vzniká a v prach se to zase navrací, lidi nemají prachy, protože jsou mentálně retardovaní.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 181 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑